MIN HELG I BILDER

I fredags så hängde jag med Ellen och Alicia i Ljungby och vi spenderade våran förmiddag åt att plugga som ni läste om i mitt förra inlägg. Tillslut blev vi rastlösa och gick därför och gjorde våra naglar helt spontant, haha. Vi gick till en lärling som hade sin lokal precis i stan samtidigt som Ellen passade på att hälsa på Albin som jobbade. Lite senare på eftermiddagen mötte jag sedan upp Ellen igen och vi stack till gymmet och körde rumpa och ben. Kvällen slutade sedan framför Youtube med Simon. <3

I lördags så mötte jag och Alicia upp Klara och Maja i Göteborg. Vi hade bokat bord på La Gondola Trattoria vid 14.30 för en liten senare lunch. Tanke var att vi sedan skulle sätta oss på något gott café men vi shoppade istället. Det är väll kul om man hittar något.. Jag kom tomhänt hem denna gången med. Har haft så svårt att hitta snygga kläder nu på sistone, är de bara jag?

Och så var söndagen här, idag har jag hängt med Ellen och Alicia i Kungsbacka hela dagen inprincip. Alicia sov hos mig i natt så mamma gjorde i ordning frukost åt oss runt 09.00 sen tog vi tåget till Kungsbacka för att möta upp Ellen på Kungsmässan för lite lunch. Efter lite lunch tog vi bussen vidare till Onsala där Ellen bor och har sedan dess spenderat timmarna där.

Nu ska jag stänga av datorn och plugga inför mitt Samhällsprov som jag har imorgon.

Gillar

Kommentarer