MIN HELG I BILDER

FREDAG:
Jag började min fredag med att gå i skolan mellan 08.00 - 15.50. Där mellan hade jag en lång rast på ungefär 2h så jag stack in till stan och gjorde mina naglar. Efteråt mötte jag upp Maja och Klara som var på Borgmästargården.Typ det godaste caféet i stan men också det dyraste, haha.

Direkt efter skolan tog jag min väska och dator för att bege mig till Simon och Ljungby. Var framme runt halv åtta på kvällen så Simon hämtade upp mig på stationen och sen stack vi till maxi för att handla kvällsmaten. Fryspizza fick det bli när vi trötta själar inte orkar laga mat, haha. Sen ”råkade” det komma med en polly i korgen också ;).

LÖRDAG:

Tacomys med min älskling, våran lördag bestod inprincip bara av plugg. Simon han i och för sig med att träna och jag passade då på att kolla ett avsnitt av 13 reasons why. Det blev en mysig och lugn dag för oss båda men gud det var så skönt att inte behöva göra någonting alls. Bara få vara med honom, helt underbart.

SÖNDAG:

Det blev dags för mig att lämna Ljungby och bege mig hemåt igen. Det känns jobbigt att lämna honom eftersom Ljungby blir lite som mitt andra hem nu. Men det är skola imorgon så jag fick åka denna helvetes resa igen, haha ja den är så fruktansvärd. Simons mamma hämtade mig på stationen i Falkenberg och åkte till hennes salong och gjorde mig fin i håret. Det behövdes kan jag säga, så brun och slitet som mitt hår var ;). Känner mig som en helt ny människa och redo för yttligare en ny vecka. KRAMIS!
  • Vardag

Gillar

Kommentarer