MIAMI GUIDE

Välkomna!! Jag tänkte dela med mig av dom godaste restaurangerna, vart man bör shoppa mm i detta inlägget. Hoppas ni som reser till Miami uppskattar inlägget!!

RESTURANGER:

- Five guys: kedjan säljer otroligt goda hamaburgare och shakes. Man betalar bara för brödet och köttet sen väljer du själv vilket pålägg du vill ha på HELT GRATIS. Kan även rekommendera deras shakes!!!!
- Shake shack: Godaste burgarna i stan, finns ingen godare resturang än Shake shack.
- Cheesecake Factory: finns så mycket att välja mellan, allt från kött till pasta osv.

AFFÄRER:

- Sawgrass (shoppingcenter)
- ross
- Marshall
- Levi’s store

Lincoln road är en gata i Miami full med affärer, hittade bland annat den tröjan jag bär på bilden ovan inne på Ross. Man måste ha tid om man ska vara inne på ross eftersom det finns massvis med plagg och då menar jag verkligen massvis. Om jag inte minns fel betalade jag 120kr för blusen, så värt!!!!

WYNWOOD WALLS!
Så häftigt och instagram vänligt ;). Själv tog jag inga bilder på mig själv som blev något vidare så där av kan jag inte dela med mig av något mer än Pinterest bilder men det är iallafall en plats ni borde besöka om ni åker till Miami.

Miami Beach! Finns de ens något mer att säga? Älskar dessa små husen som ligger här och var på stränderna, även dom är Instagram vänliga ;).

Hoppas ni har fått en liten guide på dom bästa ställena enligt mig i Miami, ha en fortsatt fin söndagkväll!

Gillar

Kommentarer