JULI-AUGUSTI

Godmorgon på er! Vaknade för bara några ynka minuter sedan och kände mig så taggad på att skriva av mig lite till er. Simon sover så jag försöker skriva av mig innan han vaknar och vill äta frukost.

Jag befinner mig just nu i Ljungby och åker hem på eftermiddagen av den anledningen att jag ska jobba imorgon. Mitt sista pass för sommaren är det som gäller och det känns så himla skönt!

Mycket har hänt sen senast vi sågs. Jag har jobbat en hel del och därför har jag inte heller uppdaterat er med några intressanta inlägg. Sen har de varit fester, utflykter och massa annat som har tagit upp tiden. Bloggen har hamnat lite åt sidan men tänkte berätta lite om vad som hänt. Vore inte det skoj??

1. Jag har varit i Helsingborg med några kompisar. Vi käkade god mat, stannade i två nätter på ett hotell och shoppade.

2 Lite partybilder, hehe. Firade även min vänner som blev 18!!!! Kan knappt förstå att vi som brukade springa runt på dagis nu mer får gå ut på krogen, helt sinnes om ni frågar mig. Tiden bara springer iväg. Men lite firade av vänner har jag även hunnit med.

3. Jag har bokat en tatueringen!! Har inte bestämt mig 100% än vad jag vill göra men jag väljer mellan ovanstående bilder.

Utöver det jag nämnt har de inte hänt så mycket. En del jobb och träning har även gjorts men inget jag dokumenterat så!

På fredag drar jag till Narbonne så vi hörs där!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer