HELGENS AKTIVITETER

Hej på er! Tänkte i detta inlägget dela med mig utav vad jag har hittat på för roligheter dom två senaste dagarna.

På fredagen så gick jag i skolan fram tills halv 4 och efter det så var jag på konståkningsavslutning som Simons kusin hade, jättemsigt! Ångrar lite ibland att jag inte började i just konståkning för det är så roligt att kolla på. När föreställningen var slut så var klockan ungefär 18.00 så jag och simon åkte in till gymmet och tränade innan vi kunde börja våran helg. Mamma hade köpt revbenspjäll som jag och Simon käkade till kvällsmat + att jag tidigare hade handlat goda frukter som vi mumsade i oss framför youtube.

Lördagen var inte alls lika händelserik jämfört med fredagen. Vi startade dagen med frukost för att sen åka till ishallen där Madeleine var. Det var företagscupen nu denna helgen så det var jätteskoj att kolla på. Det är alltså olika företag runt om från Falkenberg som möts i en hockeyturnering. Nästan hela lördag gick åt att vi var i ishallen så på kvällen orkade vi inte göra någonting alls. Somnade rätt tidigt på lördag vilket var gött när söndag kom.

Idag vaknade jag och Simon runt 11 tiden vilket var så skönt att sova ut. Men ni märker ju hur pigg jag är nu? Aldrig hänt mig tidigare att jag lagt ut något klockan halv 12 nästan. Burkar sova vid detta laget, haha. Iallafall så käkade jag och Simon frukost i vanlig ordning. Simon behövde handla lite olja och små saker till sin bil så vi drog till FYNDA en sväng innan vi skulle käka lunch. Klockan 15.00 skulle vi mötta upp Elsa och Joppe vid arenan för Falkenberg skulle spela årets första allsvenska match, så skoj. Så vi fick slänga i oss mat samtidigt som Simon fixade lite med bilen innan vi begav oss till arena. Vädret var perfekt dvs solen lyste och det blåste några små vindar då och då. Falkenberg vann faktiskt matchen med 1-0 vilket var så roligt! Kände att efter jag suttit i solen i 90 minuter att jag fått lite färg på kinderna. Hihi!

Nu har jag skrivit både en svenska inlämning till min storebror och hunnit med ett blogginlägg så ska gå och lägga mig. Börjar 11.25 i morgon så det är egentligen ingen fara men känner mig hyfsat trött och lär annars bli det i morgon.

Jag har iallafall haft en fantastisk helg!

  • Nära Södergatan -, Falkenberg

Gillar

Kommentarer