GROVA FÖRE OCH EFTER BILDER

Ni tänker säker alla ”vad har du gjort!!!”

 Jag är ju brunnet vanligtvis men trivs så mycket bättre i mitt blonda hår och därför slingar jag alltid det ljusare och bara gått den blonda vägen sen start liksom. Igår fick jag värdens panik och tyckte inte alls om mitt hår så jag körde till Ica och köpte mig saker för att färga håret. Kan ju säga att hur jag såg ut tidigare är ju förfärligt, att jag gått runt så... Sen inser jag att detta kan jag verkligen inte göra själv, så ringer Tilde och hon ställer alltid upp och kommer med desamma. Det är svårt att formulera sig i skrift men jag hade PANIK!!!. Varken tilde hade gjort något liknande förr och inte jag heller för den delen, så det var bara att chansa nu liksom. Tänk om det skulle bli gult eller grått liksom!??

Efter halvvägs genom så fick jag värsta tanken om att det kommer bli gult för det började se ut så. Inget silverschampoo hade jag hemma heller så då ökade pulsen rejält ska jag säga er.

Men allt blev ju jättebra och jag är supernöjd. Som ni ser så löste ju sig allt, Känns så värt att lägga 83 kr på en lite bruk med färg än 400kr hos frissan varannan månad.

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Så fint det blev!😍
nouw.com/sandrakannasto