Frankrike TRIP

Som många av er vet så var jag i Frankrike för ett tag sedan, det var helt underbart. Att bara få komma iväg från den här hemska och regniga sommaren var som balsam för själen. Jag åkte dit med mina två bästa vänner i ca en vecka och bara njöt.

Som ni nog kanske förstod levde jag livet, trots alla omständigheter gick det att ha en avslappnad resa. Vi bodde i Majas hus som ligger i Natbonne vilket är en liten by någon timme från rivieran.

Ser ni hur drömmig stranden är, vi var nästintill ensamma då det inte var så många folk ute på grund av pandemin.

Man kan ju inte mer än sakna ihjäl sig när temperaturen sakta men säkert stiger mot noll.

Japp, som ni ser så är det helt omöjligt att inte vilja åka tillbaka. Naturen, klimatet och landet i sig är ju helt fantastiskt. Däremot kunde nästan ingen tala någon form av engelska så kommunikationen blev svårare än väntat trots att Maja kan en del franska. ;))

Maten då? Jo, helt ärligt så tycker jag inte maten var så utstickande eller någon höjdare, bortsätt från deras vin och bröd givetvis. Ni som har varit i Frankrike tidigare vet att nästan hela Frankrike är uppbyggt med stora vinfält.

En av dagarna käkade vi på en jättemysig resturang längs vattnet där de serverade allt möjligt.

Lite outfit bilder innan maten ;). Instagram vänligt

Så sammanfattningsvis tyckte jag om Frankrike. Jag hade mer än gärna åkt tillbaka det var verkligen ett land som jag känner passa mig och den typ av semester som jag uppskattar.

Det var ju länge sedan jag skrev av mig här på bloggen så jag kände att det var dags för mig att uppdatera och berätta för er vad jag hållit hus under sommaren. Som en del av er vet har jag självklart jobbat men också rest till Frankrike vilket jag kände var värt att uppdatera er och berätta om hur resan var. Jag ska försöka uppdatera mer här på bloggen men skolan tar väldigt mycket tid vilket gör att det blir svårare och fota och uppdatera med intressanta inlägg men vi hörs när vi hörs!

  • resor

Gillar

Kommentarer