FINA GÖTEBORG

Idag slutade jag skolan runt 14.00 så jag och Tilde bestämde oss för att åka till vackra Göteborg. Vi shoppade och avslutade med lite gott käk på Vapiano!

Jag shoppade en del saker bland annat ett par skor. Kunde verkligen inte bestämma vilken sko som skulle få följa med mig hem men tillslut valde jag skon åt vänster. Den högra skon är möjligtvis roligare och en trend som är inne nu men vi vet ju vad som händer med trender, nästa dag är det nytt som gäller. Kände därför att köra på en basic variant och jag är super nöjd. Hittade denna dojan inne på NK för 1699kr.
Vilken hade ni valt?

Jag sprang även in en sväng på favoritbutiken Zara och testade SERIÖST över 15 plagg men det var bara en sak som föll mig i smaken, haha. Jag fick med mig en grön jacka (den ni ser på bilden) för hela 399kr. Nöjd nöjd nöjd!!!!

Innan vi skulle ta tåget hem till Falkenberg igen satte vi oss på Vapiano och käkade lite kvällsmat. Vi delade på en pizza och en pasta men måltiderna kom med kanske 15 minuters mellanrum så därför har jag ingen rolig bild med maten,haha!

Xx

  • Nära Lyckebäcksvägen -, Falkenberg

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Pizzan ser ju väldigt god ut <3
nouw.com/malinhardstahl