FAVORITER ONLINE JUST NU

Innehåller affiliate-länkar

Men ni förstår nog inte hur mycket fina vårkläder det redan trillat in butiker. Jag tog en sväng till stan idag och nästan mer än hälften av alla butiker har fått in deras vårnyheter, redan i januari. Men jag tänkte dela med mig utav mina favoriter online!

HÄR

Testade faktiskt denna tröjan i stan här om dagen och funderar på att klicka hem den. Hur fin är den inte? Föreställ er denna tröjan till ett par ljusa jeans, ett par snygga brillor + vita sneakers.

HÄR

Den ultimata vår jackan har ni här. Hur snygg och cool är inte denna då? Jag älskar beige överlag för tycker allt blir så fräscht när man klär sig i det. Modellen klär verkligen upp denna bra så om ni vill se en rättvisare bild så klicka på länken.

HÄR

Är det bara jag som tycker dessa solglasögonen är typ det finaste vi sett? Detta blir nog mitt nästa köp helt ärligt. Så himla fräscht nu till våren att tuscha upp en outfit med solglasögon och någon snygg accessoar. JA TACK!

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR

Ljusa jeans är ett måste på våren enligt mig. Har länge varit ute efter just dessa typer utav byxor. Speciellt dom första byxorna tycker jag är så coola. Har haft ett par liknande byxor som nu är försmå så måste införskaffa mig nya.

likadant nummer två tycker jag är ur snygga och dom kommer ni se mig bära flitigt i vår och sena sommarkvällar.

X Mathilda

  • Mode

Gillar

Kommentarer