DAGENS LISTA

Godmorgonen på er! Onsdag och vilket betyder lillördag,hihi. Jag vaknade en kvart innan alarmet gick för solen trängde sig in genom fönstret men hur härligt är inte det? Sol idag igen vilket gör mig på så bra humör! Jag har gjort i ordning mig och ska göra lite frukost till mig själv innan jag kör iväg till skolan. Tyckte det var så länge sen jag skrev en dagens lista så passar på idag!

Dagens mående: Eftersom solen är framme och vädret är helt underbart mår jag suveränt. Lite sol gör verkligen skillnad.

Dagens borde: Städa mitt rum, har kläder på hela golvet och igår när jag kom hem från stan råkade jag få med mig hela sandlådan in till mitt rum tydligen.. Så efter gymmet idag får jag städa.

Dagens frisyr: Plattade mitt hår i morse när jag vaknade tidigare än väntat, så håret är utsläppet. Lär väll sätta upp det när jag drar till gymmet dock ;).

Dagens smink: Det finns ett inlägg om vad för smink jag använder inprincip varje dag men för er som inte orkar bläddra ditt så ska jag berätta. Idag använder jag CC-Cream, concealer, puder, bronser och mascara!

Dagens klädsel: Min outfit består av blåa slitna jeans, svarta sneakers och en svart hoodie.

Dagens materiella vill ha: Vill så gärna köpa en ny dator och ett datorfodral. Dom från Marc Jacobs är ur snygga, funderade faktiskt på att klicka hem ett datafodral igår men tvekade på vilket färg jag var sugen på.

Dagens längtan: Helg och efter min pojkvän. Längtar också efter mormor och morfar, det var ett rätt bra tag sen jag träffade dom.

Dagens låt: Rather be med Clean Bandit & Jess Glynne, gammal favorit som jag har gått runt och sjungit på dom senaste dagarna.

X Mathilda

  • Nära Södergatan -, Falkenberg

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
Ha en fin lillelördag❤️❤️
nouw.com/elllensvensson