8 frågor folk ALLTID undrar

Satsar du på bloggen?
Just nu satsar jag inte på bloggandet utan skriver mer för jag tycker det är roligt. Sen vad framtiden har att erbjuda vet jag inte. Det hade varit riktigt roligt att kunna ”leva” på att blogga om jag fortfarande brinner för det som jag gör idag.

När vill du skaffa barn?
Jag vet inte varför alla undrar när jag vill bli med barn, för det första vet jag inte om jag kan bli gravid då det inte är en självklarhet. Sen är jag bara 16 år och har inga funderingar på att skaffa barn nu. Om jag får önska och tro så kanske jag är med barn runt 30 års åldern.

Vart handlar du dina kläder?
Mycket utav det jag handlar beställer jag oftast på nätet och det är främst från NAKD, Nelly och H&M. I fysiska butiker föredrar jag Zara, H&M och Gina Tricot.

Vart jobbar du?
Just nu studerar jag, men har ett jobb vid sidan av och det är på Laxbutiken här i Falkenberg. Det är en resturang en bit utanför stan vilket passar mig jättebra.

Vilken linje har du valt att gå på gymnasiet?
Jag har valt ekonomi i Falkenberg.

Är du allergisk mot någonting?
Nej! Jag är fullt frisk och är så tacksam för det.

Har du ätstörningar?
Nej, tror många undrar detta mest för att jag är så väldigt small. Jag har haft ätstörningar förut men det är inget jag har i nu läget vilket jag är glad och tacksam för.

Tränar du?
Yes!! Ni som läser bloggen vet säker att jag gymmar då jag brukade berätta om det.

Detta är åtta väldigt vanliga frågor som folk brukar ställa till mig av ren nyfikenhet.

  • Nära Lyckebäcksvägen -, Falkenberg

Gillar

Kommentarer