Dagar i Juni

Förra sommaren åkte vi ut med Cornelias båt och la till vid en ö för att sova kvar där över natten. Vi bestämde oss för att göra samma grej i år igen, och våra killkompisar hakade på. Vi satt uppe hela natten i princip och hängde. Badade gjorde vi också! Liten kul grej att göra, framförallt om vädret är bra!

Vi tjejer bestämde att åka på en liten roadtrip upp till Astrids land och sova där en natt. Det blev så lyckat och vi hade det väldigt trevligt. Vi lagade mat, badade, spelade kort och satt uppe och pratade. Sånt man ska göra på sommaren, hur mysigt som helst!

MIDSOMMAR!!!! Tog tyvärr inga andra bilder... men betyder ju att jag hade väldigt kul och glömde fota:’). Vi var iallafall först hos Maja i år igen och åt lunch vi tjejer, sen splittrades vi upp och far och flängde hos lite olika kompisar. Hade iallafall väldigt kul även fast det regnade under hela lunchen... midsommar är nog min favorithögtid, älskar det och upplägget med att äta lunch tillsammans blir alltid så lyckat! Sen tycker jag det inte är jätte noga vart man slutar upp under kvällens gång, men roligast blir det ju när man är med sina nära vänner såklart!

Lite blandade bilder från olika dagar. Vädret har ju fram tills nu varit så bra där allt jag gjort är att sola och bada, precis som det ska vara!!! Btw har aldrig badat så mycket i Sverige som jag gjort den här månaden, älskar det dock! Sjukt att juni redan passerat, allt går ju så otroligt fort. I och med Corona så har jag inga jobb pass framöver vilket suger, men ska å andra sidan istället försöka utnyttja dagarna så gått det går (Typ plugga körkort!!!) Trots allt (inställda resor & planer) så har början av sommarlovet varit fylld med aktiviteter och roliga tillställningar. Uppskattar alla mina vänner så mycket haha (förlåt låter jätte töntig) men vi har så roligt tillsammans och verkligen gjort det bästa av dagarna<3

Gillar

Kommentarer

Leah
Leah,
Vart är det vita settet ifrån?😍
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229