Avslutning och sommarlov

Liten uppdatering med bilder ifrån de senaste dagarna...

Natta & Amanda ifrån Fisher och Alice födelsedagsfest <3

Gjorde naglarna för första gången, har aldrig haft långa naglar förut så kändes väldigt ovant till en början men nu börjar jag vänja mig, och tycker det är så fint på sommaren med målade och fixade naglar! Händerna blir så mycket snyggare när man är brun också, och klär upp det med smycken!

Mäktigaste och finaste sommaravslutningen!! Älskar samskolan och dess traditioner, och blev så rörd när jag såg alla studenter, 2 år kvar... känns roligt och sorgligt på samma gång att inte längre gå i ettan på gymnasiet, tiden har gått så snabbt och även fast jag ser framemot 2an och 3an som förhoppningvis kommer bli de roligaste åren hittills, går tiden nästan lite för snabbt ibland. Efteråt åt vi ett gäng lunch på La Gondola Trattoria.

Är iallafall otroligt skönt och roligt med sommarlov, äntligen!! Har massa roligt att se fram emot, födelsedagsfirande, Mallis, hänga i Göteborg med förhoppningvis bra väder, Marstrandsveckan och midsommar men har dock inga riktiga planer där än. Kommer även jobba och bara vara hemma.

Middag och häng i solen på Mr.P, det ligger i perfekt läge i eftermiddagssolen på Götaplatsen och är verkligen trevligt att sitta där

Häromdagen var det soligt och varmt och vi tog en heldag ute på havet

Hemma hos Sture igår, puss och kram så länge;*

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229