Koh Phangan

väl på lanta började vi fundera på vart vi skulle näst, hade alltid Phuket och Krabi i tankarna innan jag åkte, men så blev inte fallet. Efter Lipe tog vi den långa vägen till Koh phangan för att gå på full moon party.

Resan dit: började med att vår taxi inte kom, riktigt irriterande. Ringde flera gånger men fick oklara svar varje gång då dom inte heller visste vart taxin var. Bra företag m.m... efter 1 1/2 timme väntan kom dem till slut. 5 timmar taxi, gick förvånansvärt fort faktiskt. Sedan 3 timmar båt som gick kändes som 10 timmar👍 inte så kul.

Väl på Kog phangan tog vi taxi ca 30 min till Haad Rin, där vi sedan spenderade 1 vecka.

Full moon party: riktigt trevligt må jag säga. Riktigt snygg outfit och gjorde en svin dyr Sverige flagga tatuering utav färg. 500bath! Helt galet 😂 frågade inte innan utan bara gjorde. Yolo. Bra musik, trevliga människor och nice stämning.

Stranden: då partyt var på stranden så kan ni nog tänka er hur stranden såg ut dagen efter. Flaskor och buckets överallt, inte så trevligt. Då det var fest på både julafton och dagen efter jul så såg stranden lite rutten ut hela veckan. Men de tog bort det mesta där vi turister brukar ligga och sola så just där var det ändå rätt så fräscht. Glasbitar får man akta sig för dock.
Vattnet var fullt utav maneter och dom bränns kan jag lova. Fanns nån spray man kunde köpa om man inte ville bli bränd vilket är en investering jag ej gjorde, men hade lätt vart värt det.

Annars var Koh Phangan ett riktigt mysigt ställe rekommenderar!

  • resor
  • Nära Haad Ngam Rd, Tambon Bo Put, Amphoe Ko Samui, Chang Wat Surat Thani , Thailand

Gillar

Kommentarer