Hallå där!

Det var väl cirka tusen årsedan jag skrev något här.. Jag valde helt enkelt att lägga ner iprincip allt som har haft med sociala medier att göra. Har ioförsig haft kvar min Instagram men vart riktigt dålig på att uppdatera där med.

Började känna sån press och stress över sociala medier så jag fick nog och släppte allt! Varför ska man låta internet påverka en så? Inte hälsosamt..

Men nu är jag här igen fast på mina villkor, uppdaterar när jag känner för det och gör inte längre några samarbeten. Så detta blir en "samarbets fri" blogg, härligt va?!


Om ni läst min blogg tidigare så kanske ni vet att jag har ett intresse för fotograferande. Det intresset svalnade dock också i samband med allt annat hehe. Men det är också back on track igen wohoo! Intresset för fotandet fanns iallafall kvar under vintern och jag la ut en annons om att få fota gravida ute i snön vilket många nappade på. Var även första gången jag fotade folk jag inte kände. Jag valde ut ett fåtal och blev faktiskt nöjd med en del av bilderna, fick tillomed frågan om att fota en utav tjejernas bröllop efter att hon sett sina bilder! Det vet jag dock inte om jag vågar haha!

Tänkte avsluta detta inlägget med att visa några bilder ifrån två av fotograferingarna. Lämna gärna en kommentar och skriv vad du tycker om bilderna.

Ha det gott sålänge!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229