I Söndags tog vi några bilder i snön med Banjer. Dom blev jättefina. I måndags anmälde jag mig till årets första tävling. Ska bli så kul. Är så taggad och se om all träning kan ge lite resultat. just nu har Banjer sin vinter vila och ska börja sätta igång honom nästa helg va tanken. Längtar så tills lovet, kommer hända så mycket roligt, träning för Christian, Förhoppningsvis gå Risk 1 på trafikskolan och Göteborg Horse Show. Längtar så tills Mässan och showerna såklart.

Har ni något speciellt som ni ska shoppa på mässan?


Ni får några av bilderna vi tog i söndags


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag skrittades Banjer ut i skogen. innan jag skulle börja jobba klockan 1. Vi klättrade upp och ner för backar och bara tog det lugnt. Han va jätte fin idag.


Likes

Comments

Igår var Karin här och masserade Banjer hon är så duktig och det syntes verkligen på Banjer att han tyckte om det. Han gäspade flera gånger och var så avslappnad. Longerade honom en kort stund efter massagen. Så han fick ta det lite lugnare igår. Idag åkte vi till ridhuset Banjer var riktigt fin vi tränade förvänd galopp, ryggning, enkla galopp byten och travökningar. Ser fram emot 2018 tävlingssäsong.

Likes

Comments

I Tisdags var det så himla fint väder så jag passade på att fotografera Banjer. Blev några fina bilder. Hur fint är inte schabraket som Banjer har på sig, köpte det till honom i julklapp älskar verkligen Equestrian Stockholms schabrak har 2 stycken till tävling och det på bilden/bilderna till träning. Snyggaste designen och så himla bra passform tycker även att det ligger still under sadeln.
Tycker ni om dom lika mycket som jag?😊

Likes

Comments

För någon vecka sedan köpte jag ett par nya benskydd till Banjer, hur snygga är dom inte. Dom passade superbra och hade perfekt passform. Jag beställde dom ifrån Equito.se.

Likes

Comments

Idag fick Banjer massage utav Karin Ward, vilket han tyckte om väldigt mycket, han slappnade av nästan direkt när hon började massera honom. Man märkte verkligen på honom att han tyckte det var skönt. Efter han hade fått massage fick han gå ett enklare ridpass med skritt och trav.

Likes

Comments