Likes

Comments

Sjukt oklara bilder tagna på mig & Alicia för några veckor sedan.  Vi har ofta matchande kläder så vi brukar skoja om att vi ser ut som R&F som alltid har matchande scenkläder 😝

Likes

Comments

TOKälskar outfits som dessa, så himla snyggt att matcha adidas originals till en enkel klänning. 😃

Svart klänning HÄR / Grön klänning HÄR / Brungrå klänning HÄR / Grå klänning HÄR

Adidas Originals B&W här / Adidas Originals WHITE här / Adidas Originals RITA ORA (slutsålda överallt??)

Likes

Comments

Vet inte om ni sett/hört talas om Winnie Harlow? Låg i soffan för några veckor sedan med Alicia och Top Model stod på lite i bakgrunden medan vi mest instagrammade. Lol. Men helt plötsligt (gud vad dramatiskt) så ser vi denna fantastiskt udda, dödsfina & TOKvackra tjejen under namnet Winne Harlow. Är så kär i hennes utseende och bilderna blir så talande på något sätt. Hon har då Vitiligo och om jag inte minns helt fel så är det samma sjukdom som Michael Jackson blev diagnoserad med. Och det är helt enkelt att man förlorar pigmentceller i huden/håret.

Vackra kvinna!!! Blir galen

Bilderna är från hennes instagram och den hittar ni HÄR

Likes

Comments

Kom hem från jobbet strax innan tio, hade ett förvånansvärt bra kvällspass faktiskt. Gillar verkligen att jobba då jag får typ abstinens om jag inte håller mig sysselsatt haha! Men nu sitter jag här och planerar lite inför imorgon med Alicia då vi båda är lediga och det vankas partaj 😜 Tänkte fixa upp ett inlägg om lite höstkläder, sätta ut annons på lite kläder från ODD MOLLY, skriva schema osv, ja ni hör ju massa småsaker som skall fixas innan jag ska nanna!

Ciao.

Likes

Comments

Lilla Paris är ett smeknamn (iallafall i min kompiskrets) för Davidhallstorg här i Malmö och varför det kallas Lilla Paris är väl just därför att det står massor av trästolar och bord utspridda samt en massa rabatter med olika blommor. Det finns även ett fruktstånd så det är väldigt mysigt att sitta där på sommaren och drömma sig bort. ☁ Är nästan säker på att det finns ett Espresso House där men jag föredrar ett litet fik som heter "LITE OFF" och det kallas antagligen så för att torget ligger lite off, det är nästan alltid tyst och  behagligt där då gågatan ligger lite längre bort! Så det är ett stooort tips till alla fikare!

Likes

Comments

Har varit obessed med denna låten i flera veckors tid - inte för att den handlar om det som den gör utan för att jag har fått en så tydlig bild av hur denna tjejen som beskrivs ser ut. Jag tänker mig långt rakt brunt hår, solkysst hud, militärgröna jeans, stor rumpa samt mycket läppglans. Typ såhär:

Alla bilder har jag hittat på tumblr.

Likes

Comments

Åh, kunde knappt sova inatt då jag har så mycket jag vill få ner i text. Jag har haft flertal bloggar tidigare & jag har ju funderat på att börja blogga igen - för det är så coolt att kunna få sin röst hörd. Men motivationen svek mig och jag glömde att jag hade en blogg mestadels av tiden. Men jag är inte samma person längre och under det senaste året har mitt liv förändrats så himlahimla mycket! Så jäkla kul! 😃 Men som sagt, jag har fett mycket som jag vill få ner i text & bild. Det skulle inte förvåna mig om jag gör 10 inlägg per dag nu i början- men det kan väl bara vara bra tänker jag! Ciao

Likes

Comments