Dagsformen

Hej fina ni! Hur mår ni? Med mig är det helt okej. Pendlar mellan extrem stress och lugn (sitter fortfarande med tentan och den är HEMSK). Jag sitter och gråter emellanåt så jag kände att jag behövde en paus från allt så jag tog mig till gymmet. Det gick sådär men jag känner mig ändå stark. Jag är nöjd med min dagsform och faktiskt stolt att jag orkat hålla igång med träningen (som varit mitt mål för i år). Sen är jag ju en soffpotatis. Älskar soffan och sängen. Men jag märkte att det inte var bra för min hälsa, framför allt min psykiska hälsa. .
När jag fastnar i studier tycker jag att det är viktigt att jag får röra på mig så jag får endorfiner. Jag märker att jag blir piggare och att jag är mer klar i huvudet. Så nu jävlar ska den här tentan göras klar!!!! Jag skiter i om jag får U på den igen. Jag kommer aldrig i mitt liv göra om det här.
Om någon av er läst funktionell grammatik så fattar ni nog. Ni som inte vet - googla huvudsatser och bisatser och sen få in det i ett så kallat schema. Så kan ni förstå varför jag sliter av mig mitt hår haha

Ville bara kika in och säga hej. Jag kommer nog inte uppdatera så mycket senare idag eller imorgon. Men så fort tentan är inskickad är jag tillbaka.
NI ÄR BÄST! <3

#bestofnouw #workout

Gillar

Kommentarer