- Tillbakablick från resor 2019 -

2020 blir nog första året utan att resa pga omständigheterna i världen, därför mättar jag mig med en Tb från förra årets resor! (Förbered er på en bildbomb)

Första resan gjorde jag tillsammans med min bästavän Johanna, då vi åkte till Miami och levde livet. Vi hyrde en bil och ett hus så att vi kunde åka runt och utforska första veckan, andra veckan tog vi in på hotell som låg mitt i smeten för att ha närmare till allting. Vi var borta ca 2,5 vecka, och vi hann med så otroligt mycket under dessa dagar. Helt klart bland dom bättre dagarna i mitt liv! <3

Andra resan gjorde jag tillsammans med dessa två nötter, Markus och Linus! ;) Vi åkte på en weekend till huvudstaden i Tyskland, Berlin. Vi utforskade och åt en massa gott. Berlin är genom sitt kulturella och historiska arv en av Europas mest kända och besökta städer, det är verkligen sevärt och nödvändigt att åka dit- helt klart ett minne för livet!

Tredje utomlandsresan gjorde jag tillsammans med Markus, bara jag och han!<3 Vi avslutade sommaren i Grekland, vi åkte till en liten och jättemysig stad längst ner på Rhodos som heter Pefkos. Ett tips till er som vill ha en lugn resa, med fin miljö och badstränder. Jag ville aldrig åka hem härifrån.. Vi hade verkligen tur med vädret när vi var här, inte en dag under 30 grader! En riktig återhämtningsresa efter semestern innan vi började jobba igen. Det var magiskt i Pefkos!

Gillar

Instagram @mgranberg

Instagram mgranbergInstagram mgranbergInstagram mgranbergInstagram mgranbergInstagram mgranbergInstagram mgranbergInstagram mgranberg