- Mina morgonrutiner -

När går du upp?
På vardagarna ringer väckarklockan 07:00, ibland lite tidigare så att jag har några minuter på mig att blunda lite extra och förbereda mig mentalt haha! På helgerna försöker jag vakna runt 9 tiden.

Vad är det första du gör varje morgon?
Det första jag gör är att sträcka mig efter mobilen för att stänga av alarmet. Är jag pigg så kollar jag även notiser!

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?
Det beror på, men cirka 10 minuter. Jag borstar tänderna och fixar till frillan, sminkar mig sällan direkt på morgonen. Bara om det händer något särskilt under dagen som gör att man måste se lite mer stilig ut!;)

Är frukost viktigt?
Nej, jag kan enkelt skippa frukost. Dock är det nog den mysigaste punkten på dagen, om man hinner med en frukost hemma innan jobbet kallar. Jag är sällan hungrig när jag vaknar så att överleva en dag utan frulle är inga problem!

Vad äter du till frukost?
Det är väldigt olika, ibland gröt och ibland en macka, ibland bara en proteinbar! Väldigt varierande beroende på vilken dag det är. På helgerna blir frukosten lite lyxigare!

Är du morgontrött?
Både ja och nej, beror på om jag har sovit lite eller mycket! Ibland vaknar jag upp och är väldigt pigg, men det finns även dom trötta mornarna.

Vad har du för alarm?
Tror jag använder en ganska vanlig signal för dom som använder Iphones, ''Höjdpunkt''. Kan säga att man vaknar ganska snabbt av den! Jag kan inte ha lugna och harmoniska alarm, då ligger jag kvar och snoozar haha!

Hur ser en perfekt morgon ut?
En perfekt morgon vaknar jag runt 8 tiden efter en god sömn. Tar en morgondusch och strosar vidare med morgonrocken in till köket för att fixa ihop en smarrig frukost, och tänder något ljus medans man hinner kika lite tv och ta en promenad med hunden. Absolut ingen stress. Det är en perfekt morgon!

Vad är det bästa med morgonen?
Det bästa med morgonen är att man har en helt ny dag att se framemot, hehe! (Ännu bättre om det är en helgdag).

Hur går du helst klädd på morgonen?
Jag drar oftast på mig en stor hoodie som går över rumpan, eller en morgonrock eller andra mysplagg. Morgonen ska vara mysig - därav myskläder direkt man vaknar!


Gillar

Kommentarer

Instagram @mgranberg

Instagram mgranbergInstagram mgranbergInstagram mgranbergInstagram mgranbergInstagram mgranbergInstagram mgranbergInstagram mgranberg