- Inredning och nytt ''intresse'' -

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er, sitter här och räknar ner timmarna tills jag får ta helg! Men visst har den här veckan gått riktigt fort? Jag har knappt hunnit tänka efter och helt plötsligt är det fredag, igen. En vecka närmare semester, bara en månad kvar. Ska bli så skönt! Har ni några semesterplaner?

Skrollar runt på lite olika möbelsidor och försöker få lite inspiration och motivation till att göra om lite hemma/balkongen. Jag har ju alltid gillat den här klassiska och tidlösa stilen, men på senare dar så har jag fått upp ögonen för naturmaterial. Det är så snyggt att blanda dessa två stilar, det känns både lugnt och stiligt på samma gång vilket jag gillar. Kan inte riktigt förstå att jag dessutom har börjat engagera mig i växter, haha det kanske låter jättekonstigt i era öron. Men jag har aldrig riktigt gillat blommor, har endast haft någon grön blomma/växt i mitt hem och nu vill jag verkligen börja odla grönsaker och allt. Vuxenpoäng? Har tidigare upplevt att det kan lätt bli så rörigt/stökigt med olika blommor hemma, därför har jag inte dragit hem några växter. Men det blir ju så mycket personligare och mysigare när man hittar dom där blommorna som gör sig så tjusiga tillsammans. Så nästa vecka ska jag ut på blomjakt, får se då vad jag får med mig hem för spännande. Trevlig helg på er, kramar!

Gillar

Kommentarer

Instagram @mgranberg

Instagram mgranbergInstagram mgranbergInstagram mgranbergInstagram mgranbergInstagram mgranbergInstagram mgranbergInstagram mgranberg