Vardag

nu var det ett tag sedan jag kikade in här igen, känns som om veckorna har gått fort även om de känns som de gått sakta? ingen logik i det där alls. Men under tiden jag varit borta har ju en del saker såklart hunnit hända och det var väl mer det jag tänkte skriva om som vanligt haha.

Har som vanligt gått i skolan och det har väl vart helt okej, vi har just nu innan höstlovet några inlämningar, saker som ska vara klara och prov, allt innan höstlovet. Vi har även på idrotten haft orientering 3 gånger och sedan nästa vecka väntar slutorientering, som jag inte direkt ser framemot, men vill samtidigt få den bortgjord.

angående bilden längst till höger så måste man ju bara älska orienteringen :-)

Förutom att vara i skolan har jag även hunnit, med att vara i stallet en del, både klubben och hos Kjarkur.

han är ju för söt & såå snäll!

såklart favvis bega, prinsessan <3

Har även hunnit vara i Umeå en helg och det var jätteroligt och mysigt, som alltid då! Vi åt på Pinchos, kollade fotboll, gick lite på stan & avion, samt hööks och lite annat kul.

En helg spenderades i stugan och fick äntligen (!!) träffa min favorit efter nästan 2 månader, finaste flickan<3 Det var även där som vanligt väldigt mysigt och roligt.

det var allt från mig idag, ska försöka kika in här oftare, vi lär väl se hur det går men får försöka iallafall!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag, Hästar
förra veckan så hade jag Kjarkur (mammas kompis häst) då de var på semester och det har varit en supermysig och rolig vecka! så här har ni lite bilder på honom från veckan <3

fina Kjarkur <3

Likes

Comments

Vardag

i torsdags började skolan, känns väl sådär då det har varit skönt med lov och våran skola är känd för att vara rätt kaos ibland med scheman och lärare. Vi började hur som helst 9.00 på torsdag och vanligt hade jag tagit fel på tiden och trodde att vi började 9.10 så höll på att bli sen, vilket jag dock inte blev då jag kom på pricken haha. Vi gick till 14 på torsdag och redan efter 12 var jag så trött att jag trodde jag skulle somna. Vi var bara med våra mentorer och så kom någon och pratade om gymnasium med oss osv. Fredagen däremot var mer chill då vi hade någon slags "mentorsdag" så då valde vi bara skåp och sedan bowlade vi på hotellet och slutade vid 11.30 vilket var väldigt skönt. En inflik är att jag inte är den bästa på bowlingen och det slutade med att jag drog mig ur efter 3 total missar i rad.

ifrån onsdag då jag och felicia var och åt lunch tillsammans <3

Efter att jag slutat skolan på fredag så åt vi bara lunch och tankade samt handlade lite coop innan vi begav oss mot Umeå för att skjutsa ner Felicia som börjar skola igen nu på måndag. När vi kom ner på kvällen så beställde vi mat ifrån Umeå Pizzeria & Grill som har god mat.

Under Lördagen gjorde vi lite allt möjligt, var på ikea och köpte lite saker som behövdes till Felicias lägenhet samt gick lite på Avion innan vi for och kollade mariehems fotbollsmatch. Efter fotbollen så åt vi middag på pinchos vilket var jättegott och jag tog det jag alltid tar, variation är bra right? ;) Sedan var vi bara på hemmakväll och handlade lite gott inför kvällen och så hade vi det mys resten av kvällen.

Idag (söndag) så har vi också hunnit med en hel del som jag inte orkar dra upp här, men vi åt lunch på ikea och sedan köpte vi frozen yoghurt från Honeycumb mums. Som sagt gjorde vi en del men tar inte upp allt, maten är ju trots allt viktigast ;)

bästa fellsi <3

Likes

Comments

Vardag

under tiden som gått har det hunnit hända en del grejer som ni säkert förstår, har bland annat hunnit fira felicias födelsedag och vara i stugan samt rida umd ridning och en massa mer som jag hade tänkt berätta för er.

vi var under helgen (11/8 - 13/8) i stugan och lördagen spenderades med fiske i diribäcken, vi metade, åt korv och såklart hembakta bullar och det var supermysigt! Ingen fiskelycka denna gång tyvärr, nappade flera gånger och hade fiskar på kroken några gånger som jag till och med fick upp men sedan släppte :(

som vanligt har en hel del tid spenderats med hundarna, med promenader och annat mys. Favoritflickan nr1 <3

på söndagen 13/8 så fyllde Felicia 20år!! och det firades såklart med tårta och annat gott, innan vi på eftermiddagen drog oss hemåt för middag på steakhouse.

och för min del blev det en tryffelburgare med sötpommes och en pepsi!

lite random snapchats från veckan, i tisdags började ridningen igen och då var vi endast två stycken som red vilket var skönt och jag red finaste toppa. Har även hunnit vara med tove i veckan och vi har gjort lite allt möjligt.

till sist vill jag bara säga grattis på födelsedagen i efterskott åt Felicia, min finaste syster, personliga fotograf, bästis och babe ( u get it felli) alla flugor i en smäll haha ;-) du är världens bästa, love u, xx.

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw