Header

Som fotograf berättar jag alltid för mina kunder hur viktigt det är att göra någonting av sina bilder, och inte bara låta dem ligga kvar på datorn eller på ett usb-minne. Där gör de ju ingen nytta! Det dumma är att jag själv inte har haft tid att leva som jag lär! Men genom att kunna styra allt från mobilen, har jag haft möjlighet att sätta ihop denna fina bok på ett väldigt smidigt sätt!

Vi har fått testa Once Upon! En app där man enkelt kan fixa snygga fotoböcker!
Med några snabba tryck på mobilen skapar du ett konto, synkar med din bild mapp i telefonen och sen är det bara att börja välja ut vilka bilder du vill ha på vilken sida! Ett annat smidigt alternativ är att bygga boken med tiden.. börja nu och fyll på! Precis som tex Instagram! När boken är fylld är det bara att beställa den :)

Jag samlade några av mina Instagram-bilder från året som har gått och sammanfattade dem i en bok för 2017. Där bland även mina månadskollage som jag gör för varje månad som gått, de fick bli inledning tillsammans med en text för just den månaden.

Det bästa med denna fotobok är att den är så stilren! Den passar ju perfekt som en inrednings detalj!
Låt den ligga framme på ett bord eller en hylla där den lätt kan nås och bläddras i både av familj och vänner.

Once Upon app finns att ladda hem på AppStore eller Google Play

Just nu får ni även 20% rabatt med koden 'mathildaemilie012920'
Sätt igång och skapa!!Likes

Comments

Välkommen vabruari! Juni har fått feber och ont i halsen så idag är vi hemma och myser. När hon hade lite energi passade vi på att klippa lite hjärtan och pyssla lite.

Likes

Comments

Äntligen släpptes vårens första Mini Rodini nyheter. Skyndade till butik efter jobb för att få känna på och se printen i verkligheten. Tyckte att det var en helt OK drop med en hel del fina grejer!

Det blev ett par t-shirts till Leon, bland annat denna härliga med drakar! Leon har börjar prata mer och mer på sista tiden och inspekterade den nya t-shirten noggrant, pekade och sa ”krokodil”. Nu är det hans nya favorit! ☺️

Likes

Comments

Har ni sett nyheterna från Elodie Details vårkollektion 2018? Dessa påsar är en av nyheterna och jag tycker att de är helt underbara! Precis vad vi saknade i vardagen för att få lite ordning och reda vid morgonrutinen. Jag kommer att använda dem till att planera veckans kläder till barnen, så slipper Fredrik leta på morgonen när de ska iväg till förskolan. Han vet vad han ska klä på dem och jag vet att de har på sig "rätt" kläder.... Win win! :)

Varje påse är märkt med en dag samt ett tryck... vilket även gör att barnen som inte kan läsa till slut lär sig att känna sig vilken påse som hör till vilken dag. Bilden till höger visar resultatet med en utav påsarna i Leons rum!

Likes

Comments

I samarbete med Irislights har vi fått hem en fin ljusslinga till Leons rum. Den här färgen heter "Greige" och är bara en utav måånga helt underbara färger! Sen tidigare har vi även en slinga i färgen "Dusty Pink" som hänger runt Junis tipi tält, den har hon tänd varje kväll som en mysig nattlampa. Varje boll är handgjord av tunn handfärgad tråd och ett naturvänligt lim, som ett litet konstverk!

"Med stilren design och varmt sken fyller Irislights rum och människor med trivsel. Lys upp ett dukat bord, en praktfull vas eller en vacker väggspegel genom att låta stämningsfullt ljus silas genom handvirade trådar. Kombinera det naturliga i svensk modern design med orientens färgsprakande fantasi. Så skapar Irislights magi."

Besök deras hemsida för att se alla fina färger, inspirerande bilder och hitta din återförsäljare (butik & online) på http://irislights.com I Helsingborg finns Irislights i butiken Fab Form på Drottninggatan. 10.


Likes

Comments

Nytt år och dags att ta upp bloggandet igen!

Även om det känns som flera månader sedan det var julafton så tycker jag ändå att Januari har gått otroligt snabbt. Jag började året med att återgå till att arbeta heltid och vips så var mammaledigheten över och förbi även denna gång. Har redan i Oktober varit tillbaka på 50% för att Leon skulle få en mjukstart vid inskolningen, så har ju fortfarande haft mycket tid hemma. Men nu är allt tillbaka till verkligheten och vardag. Försöker ta tillvara på all ledig tid jag med barnen på eftermiddagar och helger!

Som tur är trivs Juni riktigt bra på sina förskola just nu, hon hade en dipp innan julen då hon tyckte att allt var lite tråkigt, men nu är hennes största önskan att vara där först av alla på morgonen och sist på eftermiddagen. Det är såå roligt där tycker hon!

Utöver det så är vi mitt uppe i att leta nytt hus och sälja vårt nybyggda radhus. Ingen stress och vi trivs verkligen här - men som egenföretagare behöver vi ett rum till för kontor. Hoppas på att hitta vårt drömhus inom snar framtid :)

Några bilder från Januari:

Likes

Comments