Vändagen, en trigger?

Go Kväll

Hoppas allting är bra med er, jag är fortfarande lite täppt och energinivån är inte riktigt där den skall. Men imorgon blir det jobb för mig. Det är sportlov så barnmängden är ju betydligt mindre, blir lite som en mjukstart efter en vecka av sjukledighet.

På fredag var det Alla hjärtans dag/ Vändag, har lite delade åsikter om dagen. Tycker delvist det är mysigt att göra nåt lite extra med pojkvännen, äta gott och mysa. Men sen vet jag även från egen erfarenhet att det är en dag många känner sig ensamma. Det är lite jobbigt med såna dagar egentligen, dessutom tycker jag man kan påminna sina vänner om deras betydelse vilken dag som helst.

Vad är er åsikt om ”Vändagen”?

Anyways fredagen gick åt till att ligga i sängen, kände mig dålig fortfarande. Så min o Max alla hjärtans dag spenderades med Pizza och Netflix. Men vi hade det riktigt mysigt.

Lördagen åkte hela familjen till Ekenäs, min bror svor faneden. Så vi var där för honom och titta på. Hemma var vi efter fem och då kallade sängen, kvällen gick sedan åt Netflix. Söndagen har även varit lugn och har bara varit hemma och fixa olika grejer.


Ha det bra, kram

Mathilda

#nouwoutfit #bestofnouw #valentinesday

- Mathilda

Gillar

Kommentarer