Typisk Måndag

Hej på er!

Här sitter jag ensam hemma och vet inte rikitgt hur jag känner för detta, usch men helt okej så länge jag har någonting att göra. Max åkte iväg på kertaukset och kommer hem på fredag. Jag hatar att vara ensam över nätterna, det är det värsta jag vet. Nu skall jag vara här ensam till fredag, detta kanske låter helt löjligt i någon annans öron men vet verkligen inte något värre än att vara ensam, usch.

Kom nyss hem från en springtur, har hittat en passligt lång runda så nu ska jag försöka få detta till en rutin med kvällspromenadee eller springrundor. Så bra känsla efteråt och vädret är ju det mest ideala enligt mig, inte för varmt och inte för kallt. Vad annat då, hade idag min första lilla mentala breakdown angående en föreläsning då jag kände att jag inte förstod ett skvatt. Till min tur kom det fram att det inte var enbart jag som kände så.

Den här måndagen har varit en rollercoaster of emotions så känner att jag är helt slut i knoppen. Skall ta och fixa kvällsmål och sedan titta på någon film före jag går och lägger mig. Har en tidig väckning imorgon då jag skall jobba från 8-12.

Hoppas er vecka har startat bra!

#bestofnouw #nouwseptemberchallenge

- Mathilda

Gillar

Kommentarer