Poster Store

*inlägget i samarbete med Poster Store, produkterna har jag fått.

Hej på er, nu när hösten kommit och det dessutom snöat redan flera gånger är det nog tid att uppdatera inredningen. Bort med allt sommar relaterbart och fram med doftljus, filtar och allting som skriker mys. Något jag även bytt ut är mina posters och har även fått nya ramar. Dessa snygga och stilrena posters har jag klickat hem från Poster Store, inte första gången och knappast heller den sista. Poster Store har verkligen så snygga och stilrena posters. Rekommenderar att ta och beställa några vackra posters till ditt hem, för att göra det extra mysigt nu till hösten.

Något jag verkligen måste lyfta fram med just Poster Store är deras kvalite och tillverkning av produkterna. Alla posters är tillverkade i Sverige av svensk produkt. Deras tryckerier och all produktion har Nordic Swan Ecolabel och dessutom trycker de på papper märkt med FSC-miljömärket. Vilket jag tycker är jätte viktigt i dagens läge.

Den här gången blev tavlorna jag valde nästan all i samma färgskala. Det blev mycket svart, vitt och grått. Simpelt och snyggt. Min absolut favorit är nog tavlan med Birgitte Bardot, så snygg.

Deras breda utbud och varierande stilar och designs, resulterar i att det absolut finns något för alla. De har även en Inspirations sida var du kan få tips på hur du kan sätta ihop en snygg vägg med tavlor.

Till sist vill jag ännu ta fram deras ramar, har en hel hög med Poster Stores ramar hemma. Här har de igen lyckats med kvaliten och utseende. Älskar dessa nya guldfägade ramar som jag klickat hem senast. De har ramar i olika material och färger. Aluminiumramar i guld, koppar, silver och matt svart och träramar i äkta ek och valnöt samt tallskog i svart och vit.


Som sagt, ta och kolla deras utbud och piffa upp lägenheten nu när årstiden bytt. Nu får ni även 30% rabatt på alla posters ( ej selection) med koden ”mathildaemilia30” Så passa på att kolla in deras sortiment! 💛

- Mathilda

Gillar

Kommentarer

disa svensson
,
Hej!
Julklappstips från en fattig student <3
Jag handlar från butiker via: www.refunder.se/b/Spara50
Dessa är mina favoritbutiker

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Lyko:
https://referme.to/9vACAmo

Members: https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355