2020

2020, måste ju vara den mest använda rubriken, men kommer köra på den ändå.

Bloggen har stått tom en längre tid och har faktist ingen förklaring. Har vid flera tillfällen haft lust att sätta mig när och skriva något åt er, men har aldrig blivit av.

Kommer inte ha som nyårslöfte att uppdatera bloggen regelbundet utan kommer köra på känsla. Har inte heller listat några nyårslöften, men under dessa två veckorna som gått av det nya året har jag funderat över saker jag vill fokusera på detta år. Har haft avsikt att skriva ner dessa tankar och funderingar för att få dem svart och vitt framför mig, men har inte hunnit med det än.

Något jag vill fokusera på detta år är positivitet och att vara genuin.

Tänker inte dela med mig desto vidare om mina så kallade "nyårslöften", utan vill hålla dem för mig själv.

Mitt år har startat bra, inga under har hänt jag har inte blivit en förändrad person och jag har inte funnit några magiska krafter. Men jag tycker det är skönt med ett nytt år och jag är faktist en av de personer som tror på att ett nytt år är lika med nya möjligheter, utmaningar och chanser att jobba på sig själv och förverkliga drömmar.

Jag hoppas verkligen att ni fått en bra start på det nya året och att ni mår bra. Kommer bjuda på några bilder från Nyåret som vi firade in med fest med temat Great Gatsby ( 1920 talet) tillsammans med vännerna.

- Mathilda

Finaste Lucas & Mette

Och till sist min absolut favorit person, som gjorde förra året så mycket bättre <3

- Mathilda

Gillar

Kommentarer

sjomette
sjomette,
Gr8 to have you back ❤️
nouw.com/sjomette
mathildaemilias
mathildaemilias,
Tackar tackar💛
nouw.com/mathildaemilias