VÄRD ALL LYCKA I LIVET

Vaknade 04.50 igår morse. For till Gekås och spenderade 6 timmar inne i varuhuset. Mio satt fastklistrad i bärselen hela dagen och allt gick strålande.

Sjukt besviken på utbudet av leksaker. Visst är det stort och finns mycket men inte billigt för fem öre. Många av de saker jag skulle köpa till Oliwer var lika dyrt som i vilken vanlig leksaksbutik som helst. Så blev inte så mycket julklappar tyvärr.

Pizza till kvällsmat och en sen kväll för Olli som inte somnade förrän 21.
Jag tog och satte tänderna i Joakim Lundells självbiografi Monster. Hemsk.

Jag grät nästan konstant. En klump i magen av vetskapen kring hur en människa, hur en mamma kan bete sig så och psykiskt och fysiskt misshandla och bryta ner sitt barn på det sättet. Hela min själ och hela min kropp skriker efter att bara få hålla om den stackars lilla pojken och få berätta för honom om att han är värdefull och att han inte är någon anledning alls till sin mammas sjuka beteende.

Den är vidrig men bra...kan man säga att en hemsk och fruktansvärd bok är bra? Låter super konstigt!

Men all heder och all respekt till Joakim som tagit sig dit där han är. Även om vägen varit allt annat än rak och fri från håligheter. Han har kämpat och jäklar vad han är värd all lycka i livet!
Synd bara det finns idioter där ute i vårt avlånga land som tydligen vill göra allt för att förstöra för människor och som nu trakasserar och förstör hela Joakim samt Jonnas liv!
#fruktansvärt #monster #joakimlundell

Någon annan som läst den?
Vad tyckte/tycker ni?

Kram M

Gillar

Kommentarer

Följ Mig På Instagram @mathildaelina.se