STACKARS LILLA ÄLSKLINGEN

Min stackars lilla älskling.
Mio är super snorig och alla våra nässugar är slut. Han sover SÄMST och just nu är vi uppe 10-15 gånger per natt. Att sen ha hela sängen full då Oliwer med kommer in gör det inte lättare. Mysigt är det, men trångt!

Vid sex i morse gav jag upp och tog med Mio upp i soffan. Ingenting är bra. Han vill inte sova, inte äta, inte busa, inte ligga, inte stå, inte sitta, inte något som han brukar gilla. Näsan rinner på honom, ögonen är blanka och rinner då och då och han nyser. Tempen ligger på 37.9 så ingen feber. Eftersom han är över tre månader (snart fem månader) så behöver man inte söka vård om de inte har över 40 graders feber. Han är bara förkyld men tycker så synd om min lilla stackare!

Snart ska storebrorsan till förskolan och jag drar till apoteket med Mio för att köpa nässug!
Ha en fin onsdag!
Kram M

Btw, jag har beställt en EOS fjäderlampa för mycket. Ska skicka tillbaka den till affären men tänkte ändå kolla om någon är intresserad av den.
Då slipper du lägga beställningar och vänta på leverans osv utan det går fortare att få hem lampan.
Den är ljusgrå, 45cm i diameter och kostar 999kr i nypris, även det jag vill ha för den i så fall.

Kram M

Gillar

Kommentarer

josefineelind
josefineelind,
jag har sett någon sjuk grej på nätet, de skjuter liksom in något (antar det är koksalt) med en spruta i ena näsborren oså kommer det ut HUR MYCKET SNOR SOM HELST ur andra borren. jag vill verkligen ha en sån!!! nässugen funkar ju knappt 😟
nouw.com/josefineelind
mathildaelina
mathildaelina,
Haha har med sett den men tänker att det borde göra sviiiiin ont i näsan 🙈🙈 men nej, nässugen fungerar inte super bra. Men har koksalt jag droppar in först och sen suger, då brukar det gå okej 🙈🙈
nouw.com/mathildaelina

Följ Mig På Instagram @mathildaelina.se