NU BÖRJAR NÄSTA ÄVENTYR

Snart är vardagen här igen. Sista veckan på Joakims semester har startat och jag är smått stressad över att sommaren snart är över.

Vi har haft en fantastisk sommar, kan ingen säga något annat om. Vädret har ju verkligen varit toppen. Hade dock velat ha lite regn nattetid så vi sluppit torkan men man kan inte få allt.

Sommaren har bjudit på många äventyr och en massa utveckling och framsteg för våra två pojkar.

Mio har fyllt ett och lärt sig gå. Min lillebror har rest till Ryssland och vi har sett honom på tv. Det har varit ett super spännande fotbolls-VM vi följt med glädje och entusiasm.

Oliwer har lärt sig cykla, först bara trampa och några dagar senare även helt utan stödhjul. Vi har besökt Öland och varit på Kolmården.

Mio har börjat dansa, han äter vanlig mat och säger då och då ”mamma” och ”pappa”.
Oliwer har sprungit naken i princip hela sommaren, kissar ute och badat så fort möjlighet givits.

Vi har ätit alldeles för mycket glass, myst på ständer, spelat fotboll barfota, hoppat studsmatta och grillat alldeles för lite. Vi har myst ute under barhimmel sent på kvällen, svettat oss igenom nätterna och ätit massor av färsk frukt och bär.

Jag är sååå nöjd över denna sommar. Så lycklig över att Joakim tog en extra vecka semester.

Nu börjar nästa äventyr.
Nu börjar vi med att beställa och köpa hem massa virke så ska vi byta hela fasaden på huset då Anticimex ansåg att huset var så pass fuktskadat att vi borde riva allt.

Igår öppnade vi panelen och med hjärtat hoppandes i halsen av nervositet kollade vi hur det såg ut under. Det verkar vara okej. Saknas luftspalt och så men det fixar vi nu nät panelen byts.

Just nu är huset gult. Vad tror ni? Byter vi fasad färg? Och isåfall till vad? Eller behåller vi det gula? 🤔

Kram M

Gillar

Kommentarer

asmspang
asmspang,
Vad söta bilder på Mio 😊 Ha en fin dag!
nouw.com/asmspang
mathildaelina
mathildaelina,
Åh tack! detsamma fina ✨
nouw.com/mathildaelina
Emelie
,
man kan inte äta för mycket glass 😉

Följ Mig På Instagram @mathildaelina.se