JAG FÖDER NU

Godmorgon eller Godmiddag kanske man ska säga.

I morse blev det lite stressigt då jag skulle till skolan och Olli till förskolan tidigare än vanligt. Men det gick och skoldagen är slut så nu fortsätter pluggandet till morgondagens tentamen. Nervös? Ja!

Jag hoppas innerligt att det går bra och att jag inte föder idag eller i natt. Nej det gör jag säkert inte men vissa stunder på dagen får jag känslan av att nu går det igång. Nu ska jag föda! Men så är det inte så.

Bebisen är ju fixerad, ligger alltså med huvudet neråt i bäckenet och redo att komma ut när kropp och bebis är redo.
Jag får ilningar från ljumsken ner i låret vissa stunder på dagen och minns att jag kände den känslan från slutet av graviditeten med Oliwer. Jag får även känslan ibland av att nu går vattnet men så gör det inte det heller. Och än så länge behöver inte bebis komma ut. Det är inte riktigt klart allt än. Vi har lite mer saker att införskaffa oss och jag håller tummarna för att hinna göra Oliwer blöjfri nu sista månaden innan bebis kommer med.

Hemma går han konstant utan blöja men på förskolan har han blöja så på fredag börjar vi den riktiga vänja-av-blöjan-träningen på riktigt. 100%!

Men nu - lunch och plugg.
Kram M

Gillar

Följ Mig På Instagram @mathildaelina.se