I WILL AND I CAN

För lite drygt en vecka sedan publicerade jag en video här inne. Jag visade min utveckling kring huvudståendet och idag tänkte jag visa er ytterligare en.
Jag satte ihop den igår och visar tre olika videos.
Första delen är första försöket, första gången.
Mina armar höll mig inte uppe. Benen orkade inte ta i och inte tala om magen. Den var slapp och utan muskler minst sagt. Jag fick sparka upp med benen som även föll kort efter att de kommit upp tillsammans.
Video två är däremot bättre.
Jag får upp benen utan att sparka. Kroppen är fortfarande inte stabil och jag hade noll koll på kroppen. Jag bestämde inte om jag skulle gå ner utan kroppen sa ifrån att den inte orkade mer. Huvudet var extremt ansträngt och jag blev högröd i ansiktet. Armarna tog i så de höll på att spricka och darrade aningen då med.
Tredje videon är från igår eftermiddag/kväll.
Jag är utomhus i gräset utan verken kudde eller filt för huvudet. Jag går upp med kontroll och har benen samlade. Jag är fortfarande inte heeelt hundra när jag börjar då jag fortfarande behöver hoppet i början för att gå upp. Väl uppe står jag utan problem. Jag känner att jag har kontroll och att magen arbetar med mig.
Jag har även mer kontroll på vägen ner och jag relativt sakta gå ner med benen samlade för att göra ett snabbt avslut när knäna når mage/bröst.
Jag känner STOR förändring i kroppen och kontrollen jag har är faaaantastisk. Jag älskar det och är så taggad på att få öva mer.
Mamma gav mig en morot, att gå upp med raka ben. Alltså inte böja de mot kroppen. Jag hoppas på att det sker denna sommaren. Vill man så kan man. Jag hoppas innerligt!
Videon var tydligen för lång för att hela skulle kunna visas. Vill ni se hela finner ni den på min Instagram: @mathildaelina.se
Kram M

Source error

Gillar

Kommentarer

Följ Mig På Instagram @mathildaelina.se