AVICII

Jag är inte sur över att jag aldrig brytt mig, jag är inte ledsen att jag inte gett honom mer uppmärksamhet. Jag är sur över de som skulle hjälpa honom istället utnyttjade honom och inte brydde sig om något annat än pengar.

Finns nig inte någon i världen som missat att Avicii gått bort och inte längre får producera musik. Igår när barnen somnat för natten satte jag igång dokumentären om Avicii. Jag var beredd på många tårar och att han mådde skit. Men jag var inte beredd på att de i hans närhet utnyttjat honom så pass mycket. Jag var inte beredd på hur illa behandlad han var av de människor som hjälpt honom i branschen.
Efter jag sett dokumentären nu känner jag ilska. Jag har aldrig riktigt brytt mig. Vetat att Avicii varit stor inom branschen men inte förrän nu inser jag hur många hits han verkligen framställt. Hur illa behandlad han varit. Hur fruktansvärt dåligt han mått och ändå inte fått något stöd från de personen som kallat sig för manager eller ”teamet”.
Han har hatat att stå i rampljus sedan dag ett. Ändå har han tvingats till spelningar, konserter och liveuppträdanden över 800 gånger på knappt 8 år. Hela hans liv bestod av att tjäna pengar. Och inte för att han ville det utan för att hans ledningsgrupp ville det.
Inlagd på sjukhus med en blindtarm som både varit inflammerad och som tillslut sprack. Men att ställa in konserter tog ändå emot för hans maneger.
Du förstår hur mycket detta kostar va?”
”Ta lite smärtstillande och gör konserten så når du en otrolig framgång!”
Och så vidare.
Starka åsikter från min sida kanske men är så irriterad på folk som bara ska tjäna pengar. Som vägrar inse vikten av ett människoliv eller en människas mående.
Har ni inte sett dokumentären så se den. Finns på SVT Play.
Kram M

Gillar

Kommentarer

twodaughters
twodaughters,
såg också den igår. så fruktansvärt illa berörd blev man. 😭❤️
nouw.com/twodaughters
mathildaelina
mathildaelina,
Ja man blir ju det! 😪♥️
nouw.com/mathildaelina

Följ Mig På Instagram @mathildaelina.se