ATT FÅ KÄNNA SIG UPPSKATTAD

Det är så viktigt. Och det kan lätt glömmas om man inte är sådan som person.

Att uppskatta de människor i sin närhet är A och O enligt mig. Att berätta för de människor som betyder något för en att de just betyder något. Att uppskatta människorna i sin närhet. Visa kärlek och uppskattning är så viktigt enligt mig.

Jag är en sån person som plötsligt en dag kan skicka iväg ett sms till mina vänner och berätta hur fantastiska de är.
Inte för att jag vill höra det tillbaka utan just bara för att jag vill att de ska veta att de är viktiga för mig i mitt liv.

Jag försöker uppskatta och visa min sambo tacksamhet och kärlek så ofta jag kan. Det kan handla om en kärleksförklaring på sms, köpa en dosa snus utan att han bett om det eller gosa extra mycket i soffan på kvällen.
Jag försöker berätta så ofta jag kan hur glad jag är över hans existens och för allt han gör för mig och vår gemensamma son.

Jag tycker det är viktigt att visa sådan uppskattning. Att visa det privat men även visa offentligt hur stolt och glad man är över en annans människans existens och vad den personen betyder.

Just nu är jag så trött på allt. Jag är mer än höggravid och känslorna sitter långt utanför kroppen.
Vissa dagar får jag så fina sms av mina vänner, nära bekanta och vänner jag inte pratar med ofta. De önskar mig lycka till, berättar hur vacker jag är, att de hoppas se lika fina ut i sina graviditeter och att de älskar mig.
De ger mig så mycket kärlek så hälften vore nog. Men det är så underbart att få höra!

Att känna sig uppskattad och få höra att man är omtyckt är verkligen något fantastiskt.
Så jag ber er,

Uppskatta era nära och kära. Berätta för dem hur fantastiska de är. Att du är tacksam för det de gör för dig. Att du är glad att de finns och att du älskar dem. Låt dem veta hur mycket de betyder!

Kram M

Gillar

Kommentarer

Följ Mig På Instagram @mathildaelina.se