Var ju tvungen att ha photoshoot på max hehe

Idag låg jag seriöst i sängen till klockan 3, sen skrev jag cv & käkade.
Sen fick jag en mysig gäst hem till mig, förvånande, inte så att jag & Julia suttit ihop det senaste.
Vi drog till Max och sen åkte vi hem till mig & väntade på Simon & Johan så åkte vi en roadtrip, nu ligger vi bara här hemma i min säng.
Underbart!!!

Likes

Comments

Regn, Göteborg , vänner, jordgubbar.

Allt är ej perfekt just nu, men jag har det bra, jag har underbara vänner jag kan prata med, folk som funnits för mig väldigt länge, jag ska bara sätta mig ner , äta mina jordgubbar med nutella & må bra. Hehe ska beställa lite nya kläder också;)

Likes

Comments

Idag hade vi bästa vädret här i min lilla håla!


Vaknade alltså upp till bästa vädret idag, så jag & Julia bestämde oss för att vi var tvungna att komma ut så vi drog in till stan & köpte varsin snapple & satte oss i solen, super härligt!

Världens mysigaste helg och imorgon äntligen skola & sen på onsdag ska vi dra till Gbg. Hoppas vi får fint väder då också!'

Likes

Comments

Hej käraste!
hur har ni det? Äntligen börjar vi gå mot lite ljusare dagar och roligare dagar;)
Nu har nedräkningen till sommarlovet börjat !! Så himla taggad!

Som sagt är praktiken över, skönt men nu återgår vi till vanliga rutiner, men får ju äntligen umgås med babes varje dag!
Igår firade jag & tjejerna att praktiken var över med att käka thaimat tillsammans, supermysigt att äntligen vara återförenade.
Men efter det drog jag vidare med Julia & Amanda!
Haft en super bra helg hittills faktiskt.
Men vi får se vad denna lördagskväll och morgondagen har att erbjuda, eller hur??

Likes

Comments

Hej mina älsklingar, ännu ett tankefyllt inlägg, har så många frågor.

Det ända som snurrar i tjejers huvuden i min ålder är ju killar, det var så när min mamma var liten och kommer antagligen vara så när mina barn växer upp.

Relationer

Jag hade nyligen en relation med en underbar person , vi är fortfarande vänner faktiskt, vi hade väll en ganska vanlig relation där vi sågs ofta, men det finns så många olika relation , distancförhållanden Vad tycker ni om det?

Tycker ni man kan lita så mycket på en annan människa att man inte ens bor i samma stad eller land? Jag som person vet inte om jag hade klarat det då jag har väldigt svårt för att lita på personer. Dessutom vill man ju spendera all sin fritid med den man tycker om.

Jag menar man har ju sett många utav sina kompisar även sig själv göra slut i ett förhållande där man sågs nästintill varje dag & sen min barndomsvän hon och hennes flickvän har ett "avståndsförhållanden" och dem har vart tillsammans sjukt länge och beter sig fortfarande som nykära, hur underbart?

Jag är singel vilket betyder att jag såklart skapar relationer med nya människor hela tiden och det finns kanske någon som fastnat lite extra i mitt huvud. Kanske därför jag kände att jag behövde skriva av mig om just detta?

Men jag tror det är många utav oss som tänker mycket på killar eller tjejer, jag tror att många känner sig i behov utav bekräftelse utav en annan person, många känner att dem kanske hade mått bättre om dem hade någon men jag tror verkligen att man mår bäst själv, det är ju liksom än själv man älskar och gillar mest utav alla personer på hela våran jord.

I alla fall, väldigt oklart inlägg men kände bara att jag behövde skriva lite , har så himlans mycket tankar just nu kring just detta ämnet. Kommer nog verkligen komma flera sånna här inlägg snart.

Ta hand om er mina bästa babes.

Likes

Comments

från det underbara vädret igår
Igår var det ju en underbar dag, vädret var bra, hade en allmänt bra dag, åt god mat, hade en sminkkund på salongen osv.
Tiden gick så fort.
Fick hem en ny kamera igår också som jag tänkte visa i något inlägg;)

Imorgon är det fredag åh vad jag älskar fredag, sen så är juli med på salongen då också ( en som går tredje året på salongen) så hon ska fixa mig inför kvällen.

Likes

Comments