NAC + Hej då

LONDON, MUSEUM

Dagen startade på ett fotogalleri vid Oxford Street med Louise och Linn, väldigt mysigt men hade nog förväntat mig att det skulle vara större och mer som Fotografiska. Några coola bilder lyckades vi ändå hitta! Vi kände oss ganska snabbt klara där så vi gick till Oxford Street och gick mot NAC med lite stopp på vägen. Jag fick köpt ett par Uggs, är så glad att jag äntligen gjorde det. Det har börjat att vara så kallt här på dagarna så jag kände att jag verkligen behövde ett par varma skor, då jag trots allt alltid är ute på morgonen och håller på att frysa ihjäl ibland. Plus jag hade på mig ett par boots med klackar och började bli riktigt trött i fötterna, men jag höll faktiskt ut någon timme till innan jag bytte.

Meningen var att jag och Lollo skulle överraska Linn med att bjuda på en brunch på NAC, men hon listade visst ut det, men det stoppade inte oss från att gå dit. Känns som att jag är där varje helg nu... Men det är som sagt så gott och så mysigt så jag tror att jag kan leva med det! Vi beställde in lite olika saker och delade på allt.

Därefter tog vi en tur in på Zara och gick alla ut därifrån med något ut, hittade ett par rutiga byxor som jag tror är bra. Jag ska smita in i ett rum med en helkropp spegel så att jag kan bestämma mig om dem är bra eller inte. Bussresan hem var helt sjuk, skrattade så mycket att jag grät. Kommer att sakna dess tjejerna så sjukt mycket nu när dem åker tillbaka till Sverige.

Gillar

Kommentarer

cosmopolitanstories
cosmopolitanstories,
Så mycket gott 😍😍nouw.com/cosmopolitanstories
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229