Lång update

LONDON, MUSIK

Längesen sist! Jag har tagit en välbehövlig paus från bloggandet i några veckor och bara tagit det lugnt och tittat på Suits. Vad har hänt sen sist? Ja, det tänkte jag rada upp lite snabbt i bild och text!

Valentines day's kvällen spenderades på Eventim Apollo och Khalid's konsert. Han är så sjukt underskattad av typ alla, det är så få som vet vem han är och vad han har gjort för musik vilket är så synd. Han är 20 år och var i år nominerad till fem grammy, det beskriver rätt bra hur bra han är. Jag trodde helt ärligt inte att konserten skulle vara så bra som den var, jag stod och dansade under i stort sätt hela konserten. Vet ni inte vem han är, gå in på Spotify och lyssna på några av hans låtar, you won't regret it!!!

På tal om konserter lyckades jag även få tag i stå biljetter till Justin Timberlake i Stockholm i sommar!! Är så sjukt taggad och jag vet att han kommer vara så sjukt bra!! (Tack Linn för att du tvingade mig att posa med postern)

Under valentines helgen tog jag också en promenix från westminister till Marble arch där London hade hängt upp ett gigantiskt hjärta! Så fint! När jag gick igenom Marble Arch märkte jag att man kunde åka upp och se utsikten plus en liten utställning. Inte den bästa utsikten, men ändå kul att kunna säga att man har varit uppe i Marble Arch!

Linn har fyllt år och dagen efter mötte jag upp Linn, hennes föräldrar och kompis Emmy för att äta brunch och sedan åka vidare till Camden market! Så mysigt och jag lyckades också hitta ett Vouge print som jag köpte!

En lördag mötte jag upp Hanna, Amanda, Linn, Amanda, Moa och Alice på Alma Café här i Barnes och åt brunch. Maten är så god och instagram vänlig, så det är så värt att gå hit, även om servicen inte alltid är den bästa... Hursomhelst var det jättekul att alla kunde träffas samtidigt, både "nya" och "gamla" au pairer!

Dagen efter åkte jag och Linn till Columbia flower market och bara gick runt en liten stund. Så fina blommor och det fick mig verkligen att längta till våren men...

Dagarna efter såg i princip ut såhär och "många" minusgrader (för att vara London). Kramsnö och vagn som inte är gjord för snö är inte en bra idé, för alla som undrar. Men nu är äntligen all snö borta och det ska bli rätt så nice väder nu i veckan!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229