Ja som ni har märkt så har jag tagit en paus från bloggen, men jag hade tänkt att börja blogga igen efter jul för då har jag mer att skriva om eftersom att det har varit julafton,nyår och ska till Stockholm, och jag tror att det blir roligare för er att läsa mer händelserika inlägg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är sjukt lycklig just nu, har verkligen insett vilka underbara vänner jag har dom har alltid funnits för mig dom får mig att gå genom dagen och gjort att jag har fått hopp om livet. Dom stöttar mig genom allt är verkligen tacksam för det och det går inte att tacka dom nog med dom gör. Och min fina syster är helt underbar hon fick mig att skita i vad andra tycker om hon fick mig att jag ska göra det jag vill och vad som är bäst för mig. Mina föräldrar är helt underbara ärven om vi bråkar hur mycket som helst och hur mycket jag har svikit dom med det jag gör och har gjort, men dom stöttar mig och jag veta tt dom vill mitt allt. Med detta inlägget ville jag bara säga att om ag inte hade alla dom här i mitt liv så skulle jag verligen inte ha något att leva för och det är väl mycket självklart men jag är jävligt tacksam, skulle säkrt inte varit här idag om jag inet hade mina vänner och min syster. Alla jag har tagit upp i detta inlägget är mina hjältar!

Likes

Comments

Dani M är sjukt bra, riktigt bra musik och texter och allt det där.

har typ blivit beroende av han musik lyssnar på den hela tiden, sjukt.


Likes

Comments

Kom hem vid nio på morgonen från en kompis för han va tvungen att åka iväg och jobba. När jag kom hem så kunde jag inte sova så satte mig med datorn och började plugga på det jag låg efter med och ja jag har pluggat minst i fem timmar, har verkligen börjat komma ifatt och det känns bra.
Jag blev också tvingad att läsa manus till musikalen som ska spela upp nu i december som jag ska stå och fixa med ljus och grejer, kommer verkligen bli kul!
Men nu så ska jag krypa ner i sängen och kolla på film, kiss and hugs!Likes

Comments

tänkte att jag skulle tipsa er om en bra låt!


Likes

Comments

Det är så här att jag har verkligen riktigt dålig fantasi för att kunna ha en blogg för kommer knappt på något vad jag ska skriva om och att skriva om vardagarna tycker jag är lite tråkigt och så, men tänkte iallafall skriva om 5 saker jag hatar för det är väl lite roligare att få veta mer saker om en.

5 saker jag hatar.

1. Falska personer.
2. Såna som inte vågar stå upp för sig själva
3. Ormar.
4. Folk som inte lyssnar.
5. Skolan.
 

Likes

Comments

Det här med att vara otrogen fattar jag inte varför man är. När man väl har en flicvän/pojkvän har man väl fått det man är ute efter eller är det inte så? jag blir bara så förbannad på folk som är otrogna, asså jag förstår inte själva grejen med det och vad vinner man på det liksom? som jag ser på själva grejen med att va otrogen är att man såra någon så sjukt mycket och det är inte ens värt det, förstår inte att man kan kunna såra en människa som inte ens gjort något mot den som gör det också. Tycker att folk som är otrogna är hjärtlösa och inte har några känslor. Man sjunker också till en väldigt låg nivå. Som sagt jag kommer aldrig kunna förstå hur man tänker när man väl är otrogen.

Likes

Comments

Idag har jag bara myst med bebis, bakat bullar och kollat film och ätit massa mat!
De är det ända som jag har gjort idag men just nu så väntar jag på att Rasmus ska komma så vi kan kolla film!


Likes

Comments

Just nu sitter jag ensam i brorsans lägenhet och väntar på att han ska komma så vi kan börja förtära alkohol sen vi åtta drar vi till linus som nyss har fyllt 20 år så det ska firas lite. Hoppas verkligen på en lyckad kväll och att dte är bra folk där med!

går dagen va jag hos en god vän och festade lite, hade verkligen kul. fast hade verkligen ont i hela kroppen vet i fan vad jag gjorde men aja skit samma idag är jag på att igen iallafall!

Likes

Comments

Sitter och kollar på kläder som jag vill ha men egentligen så måste jag vekligen plugga men har verkligen inte orken, har verkligen gått in i väggen, skolan tar upp mitt liv just nu...

men skit samma idag har jar varit i skolan slutade halv tolv men stannade kvar för att äta lunch med min underbara vän jesper sen efter det så gick jag hem till kevin för att kolla på när han städade. Jag stack hem så kollade jag och angelica på cockpit en riktigt bra film faktiskt!

nu ska jag försöka att  plugga så det går bar på mitt prov imon!

Likes

Comments