I detta inlägget tänkte jag prata lite om min skola och vad jag tycker om skolan

1. Jag tycker att skolan är jätte bra för att man får lära sig saker som ör behövliga för framtiden, ( vissa saker är kanske lite onödiga men man får göra det ändån.

Jag går i en skola som heter Kunskapsskolan, det är en skolan där man tar eget ansvar och man måste ligga på hela tiden, det vill säga att man inte kan slappa sig igenom en skoldag. Jag slutar ganska tidigt ungefär rund 2 vilket är ganska skönt men det innebär att man får jobba hemma mycket för att man ska hinna med det man måste.

Det kan vara ganska jobbigt med skolan eftersom det ofta är mycket man ska göra och därför blir man stressad, det kanske inte är så för alla men för mig är det så. Vi har alltid mycket vi måste göra och har stora prov typ varannan vecka, på min skola är det så att vi får massa betyg hela tiden när vi har gjort klart något, vi får inte alltså ett betyg i varje ämne varje termin utan kanske 2-5 betyg i ett ämne beroende på hur mycket man har gjort i just det ämnet.

hoppas ni tyckte inlägget var bra.

Likes

Comments

Hej detta är mitt första inlägg jag tänkte skriva om lite olika saker som rex, Ridning, Segling, Kompisar och Skolan. Men om ni vill att jag skriver om annat så kommentera under.

Likes

Comments