Header

Hej, ni har ju sett att jag inte har lagt ut något nytt inlägg på väldigt länge, men det är för att jag har varit jätte upptagen dessa senaste dagarna😓! Som ni flesta vet så har ju skolan börjat nu, för vissa började den idag och för vissa började den i torsdags förra veckan. Jag är en av dem som började i torsdags förra veckan och jag tyckte att det var rätt så sorgligt den första dagen. När skolan började så hade något väldigt tråkigt hänt med en lärare på vår skola (Läraren var en kvinna). Hon hade tydligen, under lovet dött😢 av cancer som inte jag visste att hon hade, jag kände henne knappt som tur var annars hade jag nog inte kunnat gå i skolan på en vecka kanske men aa. NEJ nu tycker jag att vi går över till lite roligare saker som har hänt i skolan!! Nästa dag (fredags) så kom jag faktiskt inte ihåg vad vi gjorde men jaja. Då kan jag ju berätta vad som har hänt idag istället. Idag har jag tyckt att det har varit inte så tråkigt faktiskt, först när skolan började alltså imorse så hade vi idrott, ett tips till er som inte tycker att idrott är roligt eller till er som tycker att idrott är lite jobbigt, tänk så här.. Jag ska bli bättre på idrott jag ska visa dem andra vad jag går för, jag ska visa mig själv att JAG KAN DETTTA, jag ska försöka det kan ju bli rätt det finns större chans att det blir godskänt om man iallafall försöker👊. Sen efter vi hade idrott så hade vi rast sen hade vi religion sen matte sen engelska sen mat sen rast sen till sist men inte minst hade vi historia!! Detta var allt jag hade att erbjuda på idag men vi ses nästa gång😘! (Förlåt för ingen bild, men hade inte någon som passade till denna texten)

Ha det bäst

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

💓Nattis och Timsan💓

Hej idag är mina kusiner här!! Vi har väldigt tråkigt så jag tog lite bilder på lite allt möjligt. Så nu kan jag tyvärr inte skriva mer😘!! Men vi ses imorgon❤. Puss Puss!

❤Ha det det bäst❤

Likes

Comments

💗Hej💗

Idag har jag sovit över med Pimphisa som har en blogg som heter: Pimphisaruengdet, så kolla in den bloggen!Vet ja!

Så jag kunde liksom inte lägga upp något nytt inlägg! Hoppas ni förstår😊.

Jag tyckte att vi hade shit kul! Vi gjorde roliga videos😂, vi var på mobilerna, vi tränade, vi åt lite chips och innan vi somna pratade vi väldigt länge. Inna vi gick och la oss hade vi duschat för vi hade tränat💪, sen gick vi och la oss. Sen dagen därpå (i morse) åt vi och gjorde jääätttee roliga videos😲😂, vi lyssnade också på musik sen gjorde vi inte så mucket mer. Sen åkte jag hem och gick och satt mig direkt här för jag hade ju inte laggt upp ett igår.. MEN jag fick skriva om detta en gång till för en av sladdarna hade åkt väck från datorn så nu har jag tittat på alla sladdar så att dem inte åker väck😥! Men aa det var nog allt för idag (och igår). Imorgon kommer jag nog inte kunna lägga upp ett nytt inlägg för mina kusiner kommer då, men jag kan kanske göra ett litet inlägg, eller så kommer jag bara lägga ut bilder, men vi får se! Då ses vi imorgon (förmodligen)!

Ha det bäst❤ Bye!


Likes

Comments

💜Hej💜

Hej hej!! Idag är det den fösta dagen detta året alltså den 1 Januari 2015!! Åå vad jag har längtat till 2015, alla nya möjligheter!! Eller hur?!?!!

Detta året ska jag fylla med massa skoj, glädje, lycka, kärlek, jaaa!! Det jag inte är så spänd till är förstås skolan. Det finns många av er som älskar skolan och läxor och sånt där. Men sån människa är inta jag precis.. men jag önskar jag var en faktiskt för då är kan man ju plugga så mycket man bara orkar!!

Åå vänta jag glömde berätta att idag den 1 Januari (2011) gifte min mamma och pappa sig!! Dem gifte sig i Las Vegas som ligger i Amerika!! Så jag vill bara säga "Grattis på bröllopsdagen mamma och pappa" även om dem inte läser detta så säger jag det ändå❤!!

Okej då går vi tillbaka till 2015, även om jag inte ÄLSKAR skolan hatar jag liksom inte den! För mina vänner är ju där och det är faktiskt inte tråkiga lektioner hela tiden det finns faktiskt roliga ämnen! Mina favorit ämnen kan jag ta i nåt annat inlägg, För just nu kände jag att detta blev ett jätte långt inlägg men jag hade mycket att tala om. Hoppas ni förstår, och om ni också tycker så här så vet ni iallafall att ni inte är dem ända som tycker så!

 Men då ses vi i nästa inlägg!! Ha det bäst!

👋Hejdå👋

Likes

Comments

💛Hej💛

Idag är det nyår och om 5 minuter är det ett nytt år, 2015, helt sjukt😱. Men det är som en ny start, en andra chans, det är nu man kan börja om på nytt!! 2014 har varit ett fantastiskt år med lite problem då och då, och jag tyckte inte det var så roligt år, jag har varit väldigt för mig själv och vågade inte göra saker som att ställa mig längst fram och ta "komandot" liksom😁. Men det ska jag lägga bakom mig nu för nu ska jag börja om på nytt👊. Jag ska vara lite modigare💪. Ja.. det var det sista inlägget innan 2015!!

❤Gott Nytt År❤

👋Hejdå👋

Likes

Comments

💗Hej💗

Idag har jag och mitt fotbollslag sprungit slingan och min bästis var med! Hon började träna fotboll igen, hon har tränat innan men hon fick ta en paus för någonting, kom inte ihåg vad som hände men aa hon var med och då tyckte jag att det var jätteroligt.

Sen efter det så tränade jag styrka här hemma lite. Det behövdes efter all julmat man ätit😂

Snart är det nyår och massa folk kommer hit och då blir det väldigt många fyrverkerier här och det är fint att se!! Om vi inte ses innan så GOTT NYTT ÅR PÅ ER 

👋Hejdå👋

Likes

Comments

Här är jag och min kanin

Det här är jag, MathildaBL och min lilla Stampe. Detta var för rätt så länge sen, men aa. Stampe är då en vädurs kanin, han har vit päls med bruna fläckar och är en hane (kille).

Jag har en till kanin men inte på denna bilden, kommer kanske i nästa inlägg!

👋Hejdå!👋


Likes

Comments