Nu är det bara 3 ynka veckor kvar i kylan innan vi beger oss till Kap Verde för en veckas sol och bad. Jag och Andreas var där själva förra året, då åkte vi i mitten av december, var där i 2 veckor och kom till Sverige den 25e och tillbringade 2 nätter i Stockholm där vi lånade Andreas morbrors lägenhet innan vi flög hem till Gotland igen. Denna gång åker vi tillsammans med Andreas föräldrar, två vänner till dem samt Andreas farbror och hans sambo. Anledningen till att vi åker så många är för att Andreas mamma fyller 50 under veckan vi är borta och hon ville gärna fira sin födelsedag utomlands. Både jag och Ante tyckte om Sal (ön vi besökte förra året) och var sugna på lite sol och bad under dessa kalla månader här i Sverige så vi bestämde oss för att hänga med dem. Vi snorklade väldigt mycket när vi var där sist och åkte till och med på en snorkelutflykt på en katamaran en hel dag, denna gång är jag dock sjukt sugen på att ta dykcertifikat och komma ner en bit under vattenytan, tror inte att Andreas är så svårövertalad i den frågan.


Lite bilder från vår förra resa till Kap Verde

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det knappt 3 veckor kvar till nyårsafton och mindre än 2(!!!) veckor kvar till julafton. Har ni några planer för nyår? Jag har faktiskt inte planerat något än, har fått inbjudningar till lite olika fester/middagar men har inte bestämt något än. Vi har pratat om att ha en relativt lugn nyårsafton men vill gärna spendera den tillsammans med våra vänner. Hur som så har jag inte förrän idag börjat kolla runt efter en outfit. Har ni köpt nyårsblåsan än? Nelly.com christmas treat är idag upp till 50% på "party closet", finns så otroligt mycket fint så passa på! Jag har fastnat så himla mycket på velvet (sammet) och särskilt chrushed velvet, så fint!

Lite inspo för er som inte hittat nyårsblåsan än. Mina absoluta favvisar är nr 2 och 7.new years


1an HÄR //2an HÄR //3an HÄR //4an HÄR //5an HÄR

Velvet

6an HÄR //7an HÄR //8an HÄR //9an HÄR //10an HÄR

Likes

Comments

​Det gick inge vidare med att ta upp bloggandet igen för min del haha, mitt liv har varit så jääääkla fullspäckat med plugg och jobb senaste månaderna, vill inte ens tänka på hur många timmar jag har jobbat under sommaren och hösten. Har dock saknat att blogga väldigt mycket och i helgen kände jag att jag måste ta upp det igen, jag har ju faktiskt en hel del tid att blogga på kvällarna. Ska verkligen försöka att hålla i det den här gången! 

Likes

Comments

Här kan ni läsa om min vardag, mina intressen och annat kul som händer i mitt liv, enjoy!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw