Här är tre bilder får de tre senaste dagarna. De har varit super mysiga kvällar. Ikväll sitter jag i alla fall hemma hos Olivia och ser Island mot Frankrike. Vilka hejar ni på? Jag tror på Island men just nu står de 4-0 så det ser inte så ljust ut. Men Olivia är i alla fall väldigt glad som hejar på Frankrike.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Dagen har varit bra! Vaknade klockan 12 och solade från dess till klockan 2. Senare var jag med några saknade vänner under dagen. Och till kvällen åkte jag och Hannah på stan och köpte kaffe från Espresso house och drack de nere vid älven. Imorgon blir de förresten första dagen på sommarjobbet önska mig lycka till.

Likes

Comments

Jag heter Mathilda, Johansson jag bor i Umeå fyller nu den 7 Juli 16 år. Här på bloggen kommer jag lägga upp lite allt möjligt.

Jag gick nyligen ut 9.an, jag gick på Grubbeskolan i tre år de första året gick jag i vanlig klass och sedan bytte jag till musikklass de två sista åren. Jag gillar att vara i stallet, musik och vara med mina fina vänner, träna och åka ut och resa.

Likes

Comments