TISDAG 27/10

Heej! Hur mår ni? Jag känner mig så låg nu på kvällskvisten, noll energi och vill typ bara gå och lägga mig och vakna upp imorgon till en ny bra dag. Men hur som helst, idag hade vi på agendan att gå upp till mammas grav och plantera lite, hade köpte vita ljung. Var tyvärr länge sedan vi var upp dit, och nu är ju alla sommarblommor bortplockat så vi visste att det var så tomt där uppe nu.

Så idag tog jag och Mellis oss en långpromenad dit, fint väder och solen sken till och från. Köpte med mig en chailatte påvägen. Det blev verkligen så fint och äntligen har mamma & morfar fått lite höst&vinter fint, ska ju även upp nu vid alla helgonen också och tända ljus. Hur vackert är de inte där då?

Gick igenom fina boulognerskogen påväg upp.

Gick in på Waynes och köpte med en chailatte!

Lillskrotan sov heeeela vägen dit och heeeela vägen hem haha.

FÖRE/EFTER.
Ja ni ser ju vad fruktansvärt tomt det var där nu innan, fy jag skäms typ. Men nu har det blivit lite finare med vita ljung och en liten gran i mitten.

Efter vi var där, gick vi hem till mormor och där bjöds det på lunch, mycket gott! Melina älskar även mormors mat och idag fick hon äta det själv, kladd kladd kladd haha. & en mamma som HATAR kladd, men men hon måste ju lära sig äta själv också ;)

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Känt likadant idag 🥺

nouw.com/emelivet
carolamelin
carolamelin,

Förstår dig till 100%, har varit tom på energi och har inte hjälpt när regnet har ööösat ner, hoppas på en mycket bättre dag i morgon ☺️

nouw.com/carolamelin
Nalliepallie
Nalliepallie,

Så fint! det här med all höstmörker är inte så rolig, mysig dock ,men måste hålla med om att energin siktar lite :/

nouw.com/nalliepallie