Dunderfrukost och spindelskräck

God morgon!

I dag är jag ledig och jag har sovit så himla gott, det var ett tag sedan jag verkligen sov så här skönt och djupt. I vilket fall som helst så vaknade jag av att ena hunden stod och hoppade på mig och var visst hungrig. Jag tänder lampan som jag har bredvid sängen till höger om mig och allt går bara så väldigt snabbt tills jag får ut ett vrålskrik från mina darrande läppar. EN SPINDEL PÅ VÄGGEN!

Jag AVSKYR spindlar och min spindelfobi är hemsk. Jag grinar som ett barn och skakar som ett asplöv. Hur kan jag bota denna fobi? Jag lyckades att döda denna spindel i alla fall, men vem vet? Hans/hons släktingar kanske kommer och hälsar på och ger igen för att jag dödade deras kompis....


Hösten kom snabbt. I går kväll hade vi öppet ut till vår trädgård och de blev så himla kallt i rummet. Så nu var det dags att tända ljus och ta fram höst filten. Vi kokade oss lite te och mös i soffan framför serien fullt hus. Har ni sett den? Jag tycker den är så himla rolig. Sevärd!

Jag har fått dille på blåbärsgröt med kvarg. Så himla gott och så mättande.

I går kom jag på vad jag ville göra med framtiden. Jag har stått och trampat länge nog känner jag och tar mig ingenstans och det är inte för sent för att satsa. Allt handlar om att kämpa. Ni håller tummarna va?

Önskar er en fin dag!

Gillar

Kommentarer

rebeccasphotography
rebeccasphotography,
Men usch!! Det var ingen liten spindel det 😩 har också sån extrem spindelfobi men har lärt mig hantera det efter att vi bott i en källare/"lägenhet" i en villa som hade en mängd äckliga spindlar 😥😥
nouw.com/rebeccasphotography
matgladjemedjessica
matgladjemedjessica,
Nej fy och större finns det😱
nouw.com/matgladjemedjessica