tisdags mood

Hoppas ni har haft en härlig tisdag! Det har jag haft, men tisdagar i skolan är väldigt långa för vi har så långa raster och håltimmar så dagen blir mycket längre än om vi inte skulle ha dessa långa rasterna.

Men det är ändå väldigt mysit och skönt att ha sådana raster. Idag på vår långa håltimme så gick jag och en klasskompis, Ida till biblioteket för att plugga men jag hade inte så mycket att plugga på så vi satte på FRIENDS, så vi kollade på den tillsammans och efter ett tag sa Ida, tänk om man hade choklad här nu, och jag bara aaa men jag kan gå och köpa. Hehehe... så jag gick och köpte chockad och sedan så satt vi där och pluggade, kollade på FRIENDS och åt choklad. Såå mysigt.

Sedan när jag kom hem efter skolan så var jag verkligen så himla trött så jag somnade men när jag vaknade så läste jag i en engelska bok som vi läser i skolan och sedan åt vi middag. Efter middagen tog jag en lång och skön dusch, alltså det var sååå skönt.

Därefter fortsatte jag läsa i min bok och sedan så började jag kolla på FRIENDS, men jag var sååå söt sugen så jag gick upp och tog lite glass. Man måste ju få lyxa till det i bland.

Nu är klockan ca 11 så jag skall gå upp och göra lite te och sedan skall jag gå och lägga mig.

Puss och Kram!❤

Gillar

Kommentarer