plugg måndag

Hej på er!

Idag blev jag så glad när jag vaknade upp och såg att solen bara lyste där ute. Jag vaknade upp och gjorde i ordning mig och jag har blivit så dålig på att äta frukost den senaste tiden men jag skall verkligen komma igång med det igen pga det är ju så gott.

Dagen i skolan var helt okej men vädret gjorde dagen till en mycket bättre dag. Idag hade jag det första provet av alla 5 prov jag har denna veckan, yey. Det var väldigt skönt och bli av med det.

När jag sedan kom hem så var jag så kall för att idag har det varit ca - 7 grader. Alltså så kallt och det är så jobbigt för de håller på med ett vägarbete där jag bor så nästan inga bussar gick hem så jag gick hem halva vägen tills jag hoppade in i mammas bil och så åkte vi hem. Men blev så kall och jag har nästan inte fått upp värmen än.

Men nu när jag har varit hemma så har jag bara pluggat och ätit. nu är klockan nästan tio och jag är så ledsen att mina inlägg kommer upp så här sent men jag har inte tid nu när vi har så mycket i skolan men skall försöka att bli bättre :)

Nu sitter jag iallafall i min säng och skall fortsätta plugga lite och sedan skall jag gå och lägga mig.

Puss Kram och God natt!


Gillar

Kommentarer