mina mål

Vi alla har några mål man vill utföra i sina liv, idag tänkte jag berätta om mina största mål jag vill göra det första är:

1. RESA:

Efter jag har gått ut gymnasiet så vill jag så gärna ut och resa med mina kompisar så som min stora syster skall göra nu. Jag vill upptäcka nya länder och ja bara ha det roligt. Resa till nya länder ( inte så som de vanliga typ Spanien och Grekland ), jag skulle bli så glad att nån gång åka till Australien, Afrika eller något annat varmt land och få upptäcka nya saker.


Mitt andra mål är:

2. Baka

Som ni alla vet älskar jag att baka och det är ju därför jag går på en kock skola för att lära mig mer om detta. Min största dröm är att öppna ett Café som sedan sprider sig över andra länder utanför Sverige. Jag har alltid också drömt att arbeta nått år i ett Café typ i Paris eller i London. Det skulle vara så roligt för mig och jag skulle få lära mig så mycket på det också.

Men just bara att få baka och kunna utveckla mig inom yrket är ett stort mål för mig.Mitt sista mål kanske är lite självklart att alla drömmer om och det är att:

3. BLI "RIK"

Alltså jag hör alltid ungsommar och nästan alla människor säger att de vill bli miljonärer när de växer upp. Sållar vill jag bli "rik" men då menar jag att jag skall kunna ha så mycket pengar så jag kan t.ex köpa det huset jag vill, eller bilen jag vill. Jag vill ha en bra ekonomi. Många kanske tycker att jag är lite töntig att jag redan har börjat spara men det är sant. Jag jobbar på helgerna och försöker inte slösa alla mina pengar på kläder.

Ett väldigt stort mål som hör ihop med typ alla mina mål är att hjälpa andra barn och människor.
Jag har en dröm att öppna mitt Café, och donera en del till en fond som är för barn och vuxna som lever i ett fattigt land.

Därför betyder alla dessa tre målen väldigt mycket för mig så jag kan hjälpa andra människor som har ett mycket sämre liv än vad vi i Sverige har.


Såklart har jag många fler mål som jag vill genomföra men NUMER 1 av alla mål är att hjälpa andra barn och vuxna som har ett tufft liv och inte har det lika bra som oss och jag tycker verkligen att vi alla skall hjälpa de som behöver hjälp och det räcker bara att skänka en liten summa pengar eller också skänka kläder istället för slänga dem när de har blivit försmå.

Och ett mål till som är så VIKTIGT är att vi måste sluta skräpa ner i världen och vi måste alltid komma ihåg att hålla vår miljö ren så att vår yngre generation ( jag och mina systrar ) och alla andra unga människor får uppleva världen som en vaket plats att leva på.

Så tänk på att alltid slänga skräp i sopptunnor istället för att slänga det på marken. Det är de små ändringarna som gör de stora förändringarna.

Hoppas ni gillade mitt inlägg idag!

Puss och Kram Clara❤

  • mål
  • 78 visningar

Gillar

Kommentarer