Hej!

Hej!

Hjälp vad längesedan det var nu, jag har helt glömt av att jag har en blogg.

Det är ett nytt år med nya möjligheter och jag skall verkligen försöka att börja skriva mer här och dela med mig av fler recept och mitt livet.

Idag är det den 14/1-21 och jag har jobbat hela dagen. Från 8-17 på ica maxi 421 i bageriet. Jag började där i slutet av september och jag trivs så bra, idag hade vi dock inget att göra så vi städade hela dagen.

Imorgon är jag ledig men jag skall ändå gå upp tidigt då jag skall till min läkare ( inte pga Corona). Jag skall dit vid 9 så tänker gå upp vid halv 8 och dricka en stor kopp med kaffe. Efter mötet tänkte jag ta en liten promenad i Slottskogen. Sedan tänkte jag antigen åka in till stan för att kolla på en grej eller så åker jag till Frölunda torg för att köpa en ny dag- och nattkräm, men vet inte än vad jag skall göra.

Idag har jag inte varit på det bästa humöret då jag får lite ångest av att ha möte med min läkare då det väcker jobbiga minnen så efter jobbet har jag bara legat i min säng och lyssnat på musik eller kollat på youtube ( på något som får mig att må bättre )

men men...

Det är ett nytt år som sagt. 2020 har varit ett så bra år för mig dock har det såklart varit hemskt med allt som har hänt pga corona och det är så många nära vår familj som har gått bort :(

2020 tog jag studenten, jag har träffat nya vänner som är fantastiska, skaffat ett jobb och bara umgåtts med familj och vänner som får mig att må bra. Jag tog dock inte tagit körkortet men nu skall jag börja plugga på riktigt och jag skall försöka ( jag skall ) ta det innan sommaren.

Nu är det ett nytt år och jag hoppas att 2021 blir ett bra år. Det har börjat väldigt bra iallafall vilket är skönt ( för mig ). Jag firade nyår med min pojkvän Samuel och 3 andra kompisar med middag hemma hos mig det var så mysigt.

Denna veckan har jag jobbat måndag - torsdag ( idag ) och ny är jag ledig fram tills onsdag nästa vecka alltså 5 dagar det skall bli så skönt men är ändå fullbokad nästan alla dagar. imorgon skall jag till läkaren och sedan skall jag städa, på lördag skall jag först klippa mig och sen på kvällen skall jag ha middag hemma hos mig med 2 gamla klasskompisar vilket skall bli mysigt. På söndag skall jag hem till Samuel och sova över där tills på måndag och på måndagen skall jag bara slappa hemma hos Samuel och planera upp teorin för körkortet. Men sen på tisdagen vet jag inte vad jag skall göra bara slappa hehe.

Men det skall bli skönt med en liten mini semester. Nu är klockan mycket och jag skall gå och lägga mig. Jag skall försöka uppdatera på bloggen minst 2 gånger per vecka!

Puss & Kram


  • Allmänt
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer