Coffee day

Hej! Idag kände jag bara för att mysa framför brasan och dricka kaffe och titta på serier.❤️ Vi har precis skaffat en Nespresso maskin och köpt så goda kaffe kapslar eller vad man nu ska säga. Så när jag vaknade i morse så startade jag med en kopp kaffe och jag har börjat älska den sorten som heter Dulsao (~ över a) och den har styrka fyra. Så den är inte så stark exakt så som jag älskar kaffe.

Efter några timmar att vara inne och sitta och titta på serier och dricka kaffe bestämde jag mig för att först plugga matte och sedan gå ut och gå en kort promenad.❤️Så när jag väl började gå ner mot havet så blev det bara kallare och kallare. Men när jag äntligen kom ner till havet så var det så vackert att jag glömde bort att jag frös. Det var så vackert och det kändes som sommar❤️fast med minus grader.

Som tur var så hittade jag en plats bakom några flytbryggor där det var lä. Men sedan så bestämde jag mig för att gå hem för då hade jag stått stilla så länge så jag tappade nästan känslan i mitt ansikte.

När jag kom hem åt jag lite mat från igår som var pappas goda potatisgratäng med rostbiff. Men direkt efter så satte jag mig framför brasan med en filt och drack en caffe latte och tittade på några avsnitt av Gilmore Girls. Och därefter så var jag bara med min familj och åt god middag och efteråt så spelade vi ett spel med varandra som vi nästan aldrig brukar göra. Så det var väldigt mysigt och väldigt roligt!❤️
Kram Clara!

  • 64 visningar
  • Nära Göteborg

Gillar

Kommentarer