Just nu är jag HELT sönderkörd på skolan, men ändå gillar jag skolan på något konstigt sätt, eller alltså jag ÄLSKAR att plugga.. Vem fan säger att man gör det egentligen! Haha... Min ADHD-medicin har fått mig att gilla det antagligen. Sjukt skönt, men ligger före i nästan allt just nu, lite onödigt egentligen eftersom jag ändå inte kan göra proven innan dom andra. Du är det bara imorgon kvar så har vi lov sen i en och en halv vecka.
En bild på lillebror och mig från Turkiet i somras.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu börjar det dra ihop sig, skolan slutar om 10 dagar och det är bara 37 dagar kvar tills jag ska ha valt gymnasium. Jag vet vilken skola jag ska gå på, och ja har två program det lutar mellan, det ena är hotell och turism och det andra är restaurang och livsmedel. Jag har en ständig kamp med mig själv dag ut och dag in utav vad jag ska välja, klagande föräldrar och kompisars val är ju så jobbigt att höra när man i princip har bestämt sig. Men nu är jag nog helt säker på hotell och turism, föredraget idag hjälpte inte så mycket, men dock så hjälpte ett snack efteråt. Hoppas alla mår bra.
Kram


Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan, jag lyckades få med J till skolan, kändes riktigt bra att äntligen få träffa henne igen.
Jag älskar torsdagar, jag har först bildprofil, sen hemkunskap, slöjd, lunch, biologi, matte och sist engelska! Alla mina favoritämnen, förutom att vi inte har musik då.
Jag hade praktiskt prov i hemkunskapen idag, jag, T & J gjorde piroger.. Dom blev sjukt goda, men dock hade J läst fel i receptet så hon hällde i 6 dl mjölk istället för 1,5... Så vi gjorde ganska så stor sats haha! Men det gick bra. Sen hade jag matteprov del 1, ska ha del 2 imorgon.
På söndag ska jag på julbord på grand sen på ohelga natt!
Kram


Likes

Comments

Jo men som ni kanske ser så är detta mitt första inlägg. Jag hade en blogg tidigare på devote men jag har bara lagt ut typ 2 grejer. Tänkte att jag skulle köra igång med det här och se hur långt man kan gå på det!💖
Kram

Likes

Comments